Hogyan tegyem túl magam a váláson? 33/N

válasza:Legyen valaki, akivel tudsz beszélgetni.
Az első év lesz nehéz.
Engedd el, mert magadat rongálod. Nem tudom, hany éves a gyerek.
Ha gondolod, írj!

válasza:"Sajnos mindig ellenem lett uszítva mert sokszor mondta azt anya nem szeretlek, apa ne beszélj anyával többet"
Ennek mégis mi az oka? Az nem ok, hogy uszítják ellened. Egy gyerek ösztönösen ragaszkodik az anyjához.
Miért az apjával van a gyerek és nem veled?
Én ezekkel foglalkoznék elsőkörben, nem a férjemmel aki el akart válni.

válasza:

válasza:

válasza:Ezt a kérdezőt ezer közül is azonnal megismerem. Hathetes volt a baba, amikor leléptek wellnessbe a férjevel, mert ő mennyire elfáradt, mint kiderült, úgy, hogy ejszaka nem is ő kelt a babához, hanem az anyósa. Nem szoptatta, nem csinált vele semmit, mindent az anyósa csinalt. Aki emiatt nyilván ingerült volt egy idő utan, a balfasz kérdező meg nem vette vissza a gyereke nevelését ez után sem, es ki se állt magáért. Az anyosék tetőterében laktak, kérdező nem főzött, a kétéves gyerek bébiételen és banánon élt. A fogát nem mosta. Aztán különköltöztek a férjével, de úgy, hogy a gyerek kb maradt az anyossal, mert mindig is ő nevelte. De a kérdező szerint mindig is ő volt az ártatlan bárány és az anyós a szemét.
Kérdező, lehet, hogy az a család agresszív, de hogy mindig is többet tettek a gyerekedért, mint te, az tuti. Simán hagytad, hogy anyós nevelje, és simán otthagytad neki, amikor elmentetek az albiba. Most is otthagytad, még egyszer. Mit vartál mégis?? Nevetséges vagy a kérdéseiddel. Soha semmilyen tanacsot meg nem fogadtál, csak sirankoztál, hogy neked milyen szar. De hát semmit nem csináltál soha!! És most se csinálsz semmit!

válasza:Hirtelen ennyit találtam a megszámlálhatatlan kérdéseidből
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apos__12443065-mit-tegyek-ha-ennyire-eldurvult-a-kapcsolat-kozottunk-anyosommal__oldal-2
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__probl..
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

válasza:

válasza:Mindig kettőn áll a vásár: miért közeledik, ha már van valakije?
Érdemes lenne pszichológussal-, mediátorral-, vagy családkonzultációs szakemberrel megbeszélni ezt. Vagy írd ki magadból a gondokat, így az összefüggések-, megoldási variációk jobban átláthatóbbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Közös gyermekfelügyeletben állapodtunk meg. Reggel megyek a gyerekekért, viszem őket az iskolába, délután becsatlakozom hozzájuk a játszótéren. Megbeszéltük, hogy minimalizáljuk a találkozást, és a kommunikációt (főleg a régi dolgok felemlegetése) is kizárólag a...
Van aki gondolkodik váláson és miért?
15 év közösen felépített élet ment a kukába. Nagyon hosszú lenne leirni a miérteket. Eltelt azóta fél év de hol jobban vagyok hol kevésbé jobban. Mikor lesz ez jobb? Nem felejteni akarok mert nyilván lehetetlen hanem túltenni magam ezen a csalodason.
És akkor is ha ez csak ritkán fordul elő? Hirtelen kezdett el kiabálni, megis ijedtem. Kértem hogy a gyerekre tekinettel is halkabban hogy ne hallja szegény. De folytatta. Van egy ovit kezdő kisfiunk
Van egy kisgyerekünk. Tulajdonképpen semmi nagy problémánk sincsen, mégsem érzem azt, hogy rendben lenne a házasságunk. Mindketten kivesszük a részünk a pénzkeresésből, házimunkából. Próbálunk a házasságon is dolgozni. Szeretjük is egymást, a gyerekünknek a legjobbat...
Ahol nem volt harmadik fél, csak benne érett meg a végső elhatározás
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!