Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy ne nekem keljen kimenni a házból? A házat még a szüleim vették, de sajnos közös névre írtuk a férjemmel. Eddig egy tárgyaláson sem jelent meg de a házra és a gyermekre (10éves lány) igényt tart.
"A kérdező kommentje:
Gyerektartást nem kértem. Ingóságot mindent vihet."
Ezen a kommenteden is látszik, hogy megint valami butaságot készülsz elkövetni....
Mi az, hogy gyerektartást nem kérsz? Annyira jól élsz, hogy nem kell tőle a pénz?
A ház fele az övé lesz, ezzel nem tudsz már mit csinálni, nem lett volna szabad annak idején a szüleid által neked vett házat a férjed nevére is ráíratni. Ha te fogod nevelni a gyereket, nem hinném, hogy neked kellene kimenned a házból, viszont ki kell majd fizetned valahogyan. Ez már nagyon el lett szúrva anno, a törvény alól meg nem tudsz kibújni.
Nem lett elszúrva anno ...
Ez van! Különben meg minek házasodik az ember? Igen is legyen következménye a válásnak!
Ez ügyben a nők is nagyon szemetek tudnak lenni,meg vannak azok is akik csak a vagyonszerzés miatt házasodnak....
Ha a férj szülei vették volna a házat akkor is menne az 50%.Tudod ez így működik.Ha ez nem tetszik akkor lehet menni és házassági szerződést csinálni!Én mindenhol csak azt látom hogy a pasik rákefélnek mert csak életük munkája van oda legalábbis annak a fele.Olyankor bezzeg nincs okoskodás hogy azért ő dolgozott meg...
Amúgy jogos a fele,mert minek házasodnak meg ha úgyis elválnak? Tökmindegy hogy mit csinálnak,nézzék a gyerek érdekeit szem elött ez a lényeg és nem az hogy ki kaszál többet!
Amúgy jogos a fele,mert minek házasodnak meg ha úgyis elválnak?
Huh érdekes egy gondolkodás....
AZÉRT jogos a fele, mert az egyik el akar válni és akkor már mintegy "fájdalomdíj" gyanánt megdobja a másikat egy fél házzal? Vagy hogy is kéne ezt érteni amit írsz? Az, hogy ki miért akar válni, abba te belelátsz? Minden elvált ember rossz ember vagy hogy gondolod te ezt?
"Ha zaklat vagy fenyegetőzik, jelentsd fel a rendőrségen"
Amennyiben ezen állítását bizonyítani is tudja, nyert ügye van.
Házasodni pedig igenis lehet. Sőt, kell is. De nem hülyék módjára, hanem ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!