Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás közben második gyerek, milyen "ötlet" ez?
Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam, az apjával most válunk. Úgymond már benne vagyunk a korban, én 35 vagyok, õ 40. Sokáig (13 évet) vártunk a gyerekkel, kettõt terveztünk. Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement. Próbáltuk helyrehozni, de úgy néz ki így már nem mûködik a kapcsolatunk. 2 hónapja elköltözött, azóta mindketten felszabadultunk. A gyerekkel sokat foglalkozik, nagyon jó apa. Nemrég felvetette, hogy lehetne még egy gyerekünk, ne legyen egyedül a kicsi, mi sem szeretnénk egykét. Azóta ezen gondolkodom. Abszurd ötletnek tartom, mégis jónak. Egyedül is megvan minden két gyereknek, de rá is számíthatok, ezt tudom. Segítség is lenne ha megszületne a baba.
ha már kiszerettél a férjedből akkor gondolkozz el ezen újra
2014. máj. 8. 09:40
32/70 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen rossz véleményem a férfiakról. Vannak/voltak vâlások a környezetemben, de 1-2 a rossz példa, és ott a házasság alatt sem voltak díszpéldányok, gondos apák. Én ezekbõl vonok le következtetéseket
2014. máj. 8. 09:40
33/70 anonim válasza:
Ahogy megszületett a baba a házasságunk tönkrement.
miért mi történt?
2014. máj. 8. 09:42
34/70 anonim válasza:
26 Az, hogy reggeltől-estig dolgozol, még nem zárja azt ki, hogy ha a kicsi kórházba kerül elücsörögj az ágya mellett éjszakánként a kényelmetlen kórházi sámlin, amikor a kicsi bent van éjszakákat, ugye? és fogod az ágytálat neki ha éppen sugárba hány, ugye?és nem csak a héten x napit 1-2 órára látod a gyereket.
2014. máj. 8. 09:42
35/70 anonim válasza:
Sokan elválnak 3 gyerekkel is. Ha neked az belefér anyagilag, hogy egyedülállóként vállalsz még egy gyereket, mert vágysz rá és jó anyának tartod magad, akkor ahhoz senkinek semmi köze, a te dolgod. Nyilván naiv ne legyél, számolj azzal, hogy az apuka idővel mégsem támogat sem anyagilag, sem sehogy. De ha ettől függetlenül neked belefér, akkor hajrá. Ilyen alapon akkor ne is legyen új kapcsolatod, mert ha gyerek lesz és abból is szakítás lesz, akkor sokkal cifrább az egész. Így legalább a gyerekek édes tesók lesznek és ugyanazt várhatják majd az apjuktól egyformán, nincs az, hogy a Pistikét látogatja az apja, de a Petikét nem, és ez így neki milyen rossz. Szóval van ennek a felállásnak egy csomó előnye is, a gyerekekre nézve.
2014. máj. 8. 09:43
36/70 anonim válasza:
*és nem csak a héten x napit 1-2 órára látod a gyereket és viszed az ismerősöknek körbe mutatni, hogy milyen cuki, mikor hinta-palintázik, meg gagyarászik neked:)
2014. máj. 8. 09:44
37/70 A kérdező kommentje:
Kiszerettem belõle sajnos, és õ is belõlem. Pont ez a gond.csak késõn vettem észre, hogy attól, hogy egyformân látjuk a világot, a szerelem már elmúlt. A gyerek születése pedig pont volt az i-re.
De ettõl függetlenül, mint embert szeretem, bízok benne.
2014. máj. 8. 09:44
38/70 anonim válasza:
30 Minden nő ezt hiszi:D Aztán felébred:D
2014. máj. 8. 09:45
39/70 anonim válasza:
Azért mennyire látszik, hogy itt sok megkeseredett, férfiakban csalódott nő válaszolgat... akik el sem tudják képzelni, hogy annak ellenére, hogy egy kapcsolatnak vége, lehet tisztelni a másikat , lehet bízni benn, lehet építeni vele az ugyan már nem közös, de jövőt... nem mondom, hogy a világ legjobb ötlete ez, de én nem tartom elképzelhetetlennek, két intelligens embernek tűntök, csak azt nézzétek ai nektek jó, és persze a pici(k)nek majd...
2014. máj. 8. 09:47
40/70 A kérdező kommentje:
Belefér egyedül is a gyerek.
Nem 1-2 órát van a gyerekkel, írtam, hogy 1-1 napra, volt, hogy kettõre elviszi. Házasság alatt is rá lehetett bízni hétvégére is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!