Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már arra, hogy lehet, hogy facebook-ot a válóperes ügyvédek finanszírozzák? ;D
Figyelt kérdés
Szerintem a facebook képes kísértésbe vinni az embereket.2014. máj. 12. 13:16
1/10 anonim válasza:
Csak aki hagyja magát. De ez a való életben is így van.
2/10 anonim válasza:
Csak azokat akik engedik magukat.
3/10 anonim válasza:
Na, ez ma a legnagyobb marhaság, amit hallottam. :D
Egyrészt miért pont a Facebook? Van a neten millió egy fórum, közösségi oldal, mi több, társkereső, amin ugyanígy beszélgethet az ember másokkal és alkalmasint kísértésbe esve.
Nem is beszélve a való életről, ahol ugye mindenütt ott lehet a kísértés: a munkahelyen, az utcán, a szórakozóhelyeken, a strandon, stb.
Ami tény: merem állítani, még soha, de soha egyetlen kapcsolatot sem tett tönkre a Facebook, mind emberek tették tönkre.
4/10 Őszödi Ferenc válasza:
Igen, én naponta 2x csalom a feleségemet a facebookon keresztül. De sajnos nem az igazi, mert a hűtőventilátor néha bele-belevág a férfiasságomba. Az lankasztó.
5/10 A kérdező kommentje:
"mind emberek tették tönkre"
Hat persze! Hiszen embereke irtak a facebookot! ;D
2014. máj. 12. 13:26
6/10 anonim válasza:
Na persze, a konyhakés meg magától gyilkol.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ott már valami gond van, ha valaki a Facebook-ot hibáztatja a házassága tönkremeneteléért. Ilyen ember valószínűleg alapból éretlen volt a házasságra, a felelősségvállalásra.
8/10 anonim válasza:
Akit kísértésbe tud vinni a facebook, annak probléma van a fejében nem kicsi.
10/10 anonim válasza:
Egy jól működő, normális kapcsolatot ami a szeretetre és őszinteségre, barátságra épül, azt nem fogja a facebook szétválasztani. Mint ahogy egy harmadik fél sem. Kisértés sincs olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!