Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlják itt az oldalon olyan hamar, hogy váljon el?
Sok-sok amatör szinte elso valasza mindenre, hogy "En elvalnek." "En mar regen elvaltam volna." Amikor ez eletben ok maguk is sokkal tobbet toleralnak.
Kigondolt pelda:
"A ferjem tegnap ralepett a labamra."
Kigondolt valasz:
"Azonnal valj el!" Zsigereld ki, a gyerekeket ne is lassa! Biztos ivott elotte, es kulonben is pszichologusra van szuksege. Gondolom a szeretojere gondolt es kozben meg arra is lusta is volt, hogy Rad a martir felesege labara koncentraljon. Milyen ferj az ilyen?
;D
Miert vannak tulsulyozva az oldalon a retorzios csaladot nem eppen osszetarto tanacsok?
Az "en elvalnek, en elvaltam volna, valj el" valaszt adok 99%-a ket csoportra oszthatok:
1. Boldogtalan, mert szar a hazassaga, de nem valik (anyagi stb okokbol).
2. Boldogtalan, mert elvalt, es utolag megbanta, de mar nem tudja helyrehozni.
Mindket esetben az a motivalo ero, hogy nekem szar, akkor masnak se legyen jo.
Ez hülye példa volt bocs.
Nem hiszem, hogy a "rálépett a lábamra" és hasonló "lényeges" problémák esetén azt a választ adják, hogy válj el. Legalábbis komolyan nem. De sok olyan téma van, amikor vagy elválik, hogy nyugodtan éljen az ember vagy tűri tovább a megaláztatásokat. Amikor férj veri az asszonyt, amikor lelkileg folyamatosan alázza, amikor bizonyos problémákat képtelenség megbeszélni értelmes ember módjára (mert még csak meg sem hallgat), akkor egy idő után bizony nem marad más hátra, mint a válás, ha a másik fél boldog szeretne lenni.
2-es: Vannak olyan esetek, amikor én sem tudok más választ adni, minthogy váljon el az illető és leírom, hogy a helyében én már elváltam volna.
De. Egyrészt én mertem lépni a rossz házasságomból és elváltam, másrészt jelenleg boldog házasságban élek a második férjemmel.
Tehát nem mondható el egyik sem, amit felsoroltál. Ezek csak kitalációk nagyrészt.
Es ezert a kerdezo altal velt valosagot muszaj megerositeni es buzditani a valasra? Es a masik fel?
Ha mondjuk azert lepett a labara mert az anyos cicajat mentette ki az ego hazbol?
Mert a kerdezok a feldult erzelmukkel elfelejtik ezt kozolni es nem mindig targyilagosan irjak le a tortenetet.
Hogyan lehet igy felelossegteljes tanacsot ajanlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!