Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ajánlják itt az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlják itt az oldalon olyan hamar, hogy váljon el?

Figyelt kérdés

Sok-sok amatör szinte elso valasza mindenre, hogy "En elvalnek." "En mar regen elvaltam volna." Amikor ez eletben ok maguk is sokkal tobbet toleralnak.

Kigondolt pelda:

"A ferjem tegnap ralepett a labamra."

Kigondolt valasz:

"Azonnal valj el!" Zsigereld ki, a gyerekeket ne is lassa! Biztos ivott elotte, es kulonben is pszichologusra van szuksege. Gondolom a szeretojere gondolt es kozben meg arra is lusta is volt, hogy Rad a martir felesege labara koncentraljon. Milyen ferj az ilyen?

;D

Miert vannak tulsulyozva az oldalon a retorzios csaladot nem eppen osszetarto tanacsok?

2014. máj. 15. 10:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
én amikor tanàcsot adok, azt komolyan gondolom, nem felindulàsbol jön, de nem biztos, hogy màs is igy van:)
2014. máj. 15. 12:02
 22/29 anonim ***** válasza:
48%

"Nem tudhatod, lehet, hogy csak "heccből" válaszolta ezt az illető"

Ezen megdöbbentem! Azt hittem itt komoly felnőtt emberek válaszolnak.

2014. máj. 15. 12:04
 23/29 A kérdező kommentje:
21: Jogos! Visszanyal a fagyi.
2014. máj. 15. 12:07
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

2. 2. Boldogtalan, mert elvalt, es utolag megbanta, de mar nem tudja helyrehozni.

----hát én ilyennel még nem találkoztam, aki elvált egy rossz házasságból, az utána inkább felszabadultabb lett.

2014. máj. 15. 12:10
 25/29 anonim ***** válasza:
31%

Az én első feleségem 16 évvel ezelőtt elvált tőlem, mert megtalálta a nagy "Ő"-t, aki nős, gyermekes és "fokozatosan el fog válni" ő érte.

A lányom néha meglátogatja az anyját, aki azóta is sír és mondogatja a lányomnak, hogy mennyire megbánta a válást.

Persz nagy "Ő" azóta is nős, esze ágában sincs elválni.

2014. máj. 15. 12:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Móriczka:-)) nevű felhasználó válasza:

"Nem tudhatod, lehet, hogy csak "heccből" válaszolta ezt az illető"

Ezen megdöbbentem! Azt hittem itt komoly felnőtt emberek válaszolnak.

Tényleg azt gondolod? Valóban sok komoly válasz van itt az oldalon, de sokkal több a hülyeség....

2014. máj. 15. 12:37
 27/29 anonim ***** válasza:
24%

Igen, megdöbbentem! Én mindig segíteni próbálok, akkor is ha tudom, hogy egyesek ezért le fognak pontozni.

Eszembe nem jutna valakinek az életét "heccből" feldúlni.

2014. máj. 15. 12:40
 28/29 anonim ***** válasza:
68%
Aki a gyik hatására vál el, az meg is érdemli.
2014. máj. 15. 12:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez a GYIK közönséges, elnézést közönsége:

Megírsz egy igaz történetet, mindjárt le is pontozzák, de tudjuk kik.

2014. máj. 15. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!