Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfitársaim akik imádják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Szívem szerint elválnék, mert már régóta csak a gyerekek tartanak össze minket. (kiskorúak) Viszont tudom hogy a feleségemnek ítélnék a gyerekeket, én pedig nem akarok hétvégi apuka lenni. Úgy érzem feláldozom magam a gyerekeimért, és a házasságom egy nagy látszat és hazugság, a gyerekeim viszont imádom. A feleségemnek emiatt eljátszom hogy minden rendben, mindent eltürök neki. Nem merem megmondani neki hogy csak a gyerekek kötnek hozzá, mert többször megzsarolt azzal hogyha elválnánk akkor örülhetnék neki hogy ha hétvégente láthatnám öket. Férfi vagyok, de bevallom sokszor sírok, mert imádom a gyerekeim, de a feleségemhez rajtuk kívül semmilyen szál nem köt. Boldogtalan vagyok, nem akarom hogy a gyerekeim apa nélkül nöjjenek fel, és olyan mintha csapdába kerültem volna, ahonnét nincs kiút.
2014. máj. 15. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
87%
A házasságotok helyrehozhatatlan? Lehet, hogy csak több időt és energiát kellene egymásra szánnotok vagy külső szakember segítségét kérni.
2014. máj. 15. 16:49
 2/66 anonim ***** válasza:
3%

Mese. Férfi nem ül a felesége mellett vagy barmilyen nö mellett csak a gyerekek miatt !

MASODSORBAN ha imadod a gyerekeid, azt jelenti h odavagy / voltal a felesegedert, ferfi nem IMADJA maskepp a gyerekeit csak ha a nöhöz komoly szálak fuzik!

Ne maszlagolj, nezz mar magadba es ne sajnaltasd magad mert hazugság h csak a gyerekek miatt vagy vele!

2014. máj. 15. 16:55
 3/66 anonim ***** válasza:
7%

Az a bajod h nem teszi szet neked!

Hogy unom az ilyen hösapakat mint te, hanynom kell!

2014. máj. 15. 16:56
 4/66 anonim ***** válasza:
58%
Hidd el, a gyerekeid megérzik, ha csak eljátszod a boldogságot. Még mindig jobb "vasárnapi" a apukának lenni, mint hazugságban élni és nevelni a gyerekeket.
 5/66 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom milyen oka lehet annak,ha a az egyik a másiktól teljesen elhidegül és válni akar. Megcsalt? Elherdálja minden vagyonotok és a családot a háttérbe helyezi? Alkoholista és veri a családot? Minden egyéb esetben meglehet beszélni a másik féllel a gondokat és építeni a kapcsolatot. Ha szimplán ráuntál a lukra, az nem a feleséged hibája.Kommunikáció és szeretet, hűség és kompromisszum készség.
 6/66 anonim ***** válasza:
11%
Ezért kellene itt is engedélyezni a többnejűséget. Nem kapatná el magát egyik asszony sem.
2014. máj. 15. 16:57
 7/66 A kérdező kommentje:
Ez a házasság évek óta halott. Külön szobában is alszunk, mert zavarja a horkolásom. Volt hogy akarta a szexet, de nekem évek òta nem megy vele. Nem kívánom. Tisztelem azért mert a gyerekeim anyja, de nincs felé ezen kívül semmilyen érzésem sem. Szexuális késztetést sem érzek arra hogy vele legyek, meg nem is megy. Nem kívánom. Olyankor nekem esik hogy impotens vagyok. Pedig más nöket kívánok csak a feleségem nem.
2014. máj. 15. 16:57
 8/66 anonim ***** válasza:
69%
Nyugodj meg 2-3, nem mindenki kretén.
2014. máj. 15. 16:58
 9/66 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem kellene , nem volnal vele

ISMEREM a ferfiakat

Lehet meg te se tudod h kell neked

2014. máj. 15. 16:59
 10/66 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy jól néz ki, vagy igénytelenedett?
2014. máj. 15. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!