Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfitársaim akik imádják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Szívem szerint elválnék, mert már régóta csak a gyerekek tartanak össze minket. (kiskorúak) Viszont tudom hogy a feleségemnek ítélnék a gyerekeket, én pedig nem akarok hétvégi apuka lenni. Úgy érzem feláldozom magam a gyerekeimért, és a házasságom egy nagy látszat és hazugság, a gyerekeim viszont imádom. A feleségemnek emiatt eljátszom hogy minden rendben, mindent eltürök neki. Nem merem megmondani neki hogy csak a gyerekek kötnek hozzá, mert többször megzsarolt azzal hogyha elválnánk akkor örülhetnék neki hogy ha hétvégente láthatnám öket. Férfi vagyok, de bevallom sokszor sírok, mert imádom a gyerekeim, de a feleségemhez rajtuk kívül semmilyen szál nem köt. Boldogtalan vagyok, nem akarom hogy a gyerekeim apa nélkül nöjjenek fel, és olyan mintha csapdába kerültem volna, ahonnét nincs kiút.
2014. máj. 15. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Egyikünk részéröl sem volt megcsalás. Az pedig fura hogy az ide válaszoló nök nem hiszik el hogy egy férfi is imádhatja annyira a gyerekeit hogy feláldozza értük önmagát. Igenis nem akarok hétvégi apuka lenni. A feleségem tudja hogy a gyerekekkel zsarolható vagyok sajnos. Nekem kiskoromban elváltak a szüleim, és én megfogadtam hogy ha gyerekem lesz, sosem fogom elhagyni, nem fog apa nélkül felnöni mint anno én.
2014. máj. 15. 17:03
 12/66 anonim ***** válasza:
87%
Mondom én mindenkit meg lehet unni.te meg ne áldozd fel magad.A gyerekeke egyszer kirepülnek te meg ott maradsz egy házsártos banyával.Na akkor már lőttek,ha már most impotensnek titulál addigra teljesen az leszel.Sok gyerek felnőtt hétvégi apuka mellett.Nem tőluk válsz el,az asszonytól.
2014. máj. 15. 17:08
 13/66 anonim ***** válasza:
90%
Dönteni kell ezt Te is tudod! Csinálni és menni az úton, senki helyetted nem fogja rendbe tenni az életed.
2014. máj. 15. 17:13
 14/66 anonim ***** válasza:
40%

Akkor ne hagyd el és kész.Ez a te döntésed,te így döntöttél.

Keress szeretőt.

2014. máj. 15. 17:14
 15/66 A kérdező kommentje:
Bennem nagyon mély nyomot hagyott a gyerekkorom ami apa nélkül telt el. Valahogy nem tudom úgy látni a dolgokat hogyha elválnék akkor csak a feleségemtöl, a gyerekeimtöl nem. Nekem valahogy a feleségem és a gyerekeim eggyek. Csakhogy a gyerekeim iránt felelösséget érzek amit minden áron teljesítenem kell, mert kötelességem, a feleségem iránt meg csak annyit hogy a gyerekeim anyja, amiért tisztelem. Ha elválnék, úgy érezném cserben hagytam a gyerekeim.
2014. máj. 15. 17:15
 16/66 anonim ***** válasza:
86%

Nőként írom, hogy nem az az egyetlen lehetőség, hogy a szülői felügyeleti jog kizárólag az anyukáé, te meg elviheted a gyerekeidet kéthetente egy hétvégére. Létetik olyan megoldás is, hogy egy hetet nálad, egy hetet anyukájuknál töltenek a gyerekek. Vagy akár 2-2 hetet is.

Persze fériként ezt nehéz elérni, pláne akkor, ha a gyerekek még kicsik.

Értem én, hogy nagyon fájna neked, ha (a bevett gyakorlatszerint) csak hetente-kéthetente két napot tölthetnél a gyerekeiddel. De még ez is jobb, mint hazugságban, boldogtalanul lehúzni x évet a nejed mellett. A gyerekek megérzik, ha a szüleik nem boldogok együtt, bármennyire is igyekeztek eltitkolni előttük. Neked is, a nejednek is, és a gyerekeidnek is jár, hogy kiegyensúlyozott környezetben éljetek. Ez nem fog menni, ha nem lépsz ki egy olyan házasságból, amiről azt gondolod, hogy menthetetlen.

2014. máj. 15. 17:16
 17/66 Tecsakazt Hiszed válasza:
70%
Kedves kérdező, akik itt a leghangosabban kiabálják, "hogy ismerem én a férfiakat", na azok férfit még csak nagykabátban láttak. Gondolod véletlen, hogy senki sem érdeklődik a kis kezük után?
2014. máj. 15. 17:16
 18/66 anonim ***** válasza:
44%

És amikor feleségül vetted meg gyereket csináltál neki, akkor minden annyira happy volt?

Ha már neked is elváltak a szüleid és tapasztaltad milyen apa nélkül, akkor nemcsak azt kellett volna megfogadnod, hogy nem hagyod el a saját gyerekeidet, hanem azt is, hogy olyan párt választasz, aki valóban a párod lesz...

Nem szabad csak úgy gyereket csinálni, gondolkodni is kell!

2014. máj. 15. 17:18
 19/66 A kérdező kommentje:
Keressek szeretöt... Ha szeretöm lenne akkor nekem nem csak a szexre kellene, mert érzelmileg nagyon sok dolog hiányzik az életemböl. Gondolkodtam ilyeneken is. Ha lenne egy szeretöm, aki szerelmes lennék, akkor sem tudnám elhagyni a feleségem a gyerekeim miatt. Tudom hogy ugyanúgy érezném mint most hogy apa nélkül nönének fel miattam. Talán túl felelösségteljes és kötelességtudó vagyok, nem tudom.
2014. máj. 15. 17:19
 20/66 anonim ***** válasza:
66%
Nálam nincs gond az asszonnyal, de a helyzetet olyan szempontból megértem, hogy én sem tudnék hétvégi apuka lenni. Az egy nagy 0 semmi.
2014. máj. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!