Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfitársaim akik imádják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Szívem szerint elválnék, mert már régóta csak a gyerekek tartanak össze minket. (kiskorúak) Viszont tudom hogy a feleségemnek ítélnék a gyerekeket, én pedig nem akarok hétvégi apuka lenni. Úgy érzem feláldozom magam a gyerekeimért, és a házasságom egy nagy látszat és hazugság, a gyerekeim viszont imádom. A feleségemnek emiatt eljátszom hogy minden rendben, mindent eltürök neki. Nem merem megmondani neki hogy csak a gyerekek kötnek hozzá, mert többször megzsarolt azzal hogyha elválnánk akkor örülhetnék neki hogy ha hétvégente láthatnám öket. Férfi vagyok, de bevallom sokszor sírok, mert imádom a gyerekeim, de a feleségemhez rajtuk kívül semmilyen szál nem köt. Boldogtalan vagyok, nem akarom hogy a gyerekeim apa nélkül nöjjenek fel, és olyan mintha csapdába kerültem volna, ahonnét nincs kiút.
2014. máj. 15. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Az egészet ott rontottam el, hogy a feleségemet egy év ismerettség után feleségül vettem. Mielött megismertem, nem sokkal elötte ért véget egy nagyon komoly kapcsolatom. Tehát hamar fejest ugrottam valamibe, amit már visszacsinálni nem tudok.
2014. máj. 15. 17:21
 22/66 anonim válasza:
67%
Nálunk az a helyzet, amit az egyik válaszoló írt: 1 hét apukámnál, 1 hét anyukámnál. De ezek nem kötött dolgok, lehetnek cserélt napok, stb. Mondjuk nekem a szüleim nem utálják egymást vagy ilyesmi, ezért így egyszerűbb.
2014. máj. 15. 17:24
 23/66 anonim ***** válasza:
84%
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a konkrét probléma az asszonnyal. Buta, csúnya, igénytelen, vérszívó?
2014. máj. 15. 17:26
 24/66 anonim ***** válasza:
26%
Elperelném töle a sràcokat, zsarolgassa a szülöanyukàjàt, azt! Neked is vannak àm jogaid!
2014. máj. 15. 17:28
 25/66 anonim ***** válasza:
21%
Hány éve tart ez a csodás házasság,hogy már a p*cs*d se áll fel az asszonyra?
2014. máj. 15. 17:29
 26/66 anonim ***** válasza:
22%

Sejtettem, hogy fejest ugrást volt, vagy még olyan szokott lenni, hogy a nő mindenképp házasodni akar, ha nem szerelmes akkor is, mert ugye már az összes barátnője házas...

Na de ez megtörtént két lehetőséged van,

1/ vagy tűröd így tovább (és közben keresel egy holtodiglan szeretőt, de ha erős vagy tűröd anélkül),

2/ vagy megpróbálsz változtatni a kapcsolatotokon. Gyerekeket rábízzátok pár napra valakire, ti meg megpróbáltok kezdeni egymással valamit, lehetőleg nem otthon, hanem kiruccanva... És mindeközben őszintén beszélgetve...

3/ vagy elválsz és ezzel megismétled a szüleid hibáit, és gyakorlatilag leköpöd a saját elveidet...

(A válás, meg az, hogy a gyerekek hol itt, hol ott legyenek, az a legrosszabb lépés..., de ezt te is tudhatod...)

27/66 A kérdező kommentje:
A feleségem amolyan csakazért se legyen jó a másiknak ha neki sem jó típus. Tudom hogy beváltaná az ígéretét, és max hétvégi apuka lennék. De én minden nap jelen akarok lenni a gyerrkeim életében. A feleségem nélkül el tudom képzelni az életem, de a gyerekeim nélkül, hogy ne legyek velük minden nap, már nem tudom elképzelni az életem.
 28/66 anonim ***** válasza:

Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ennek a két kérdésnek egy és ugyan az unatkozó nőci lenne az indítója.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2014. máj. 15. 17:31
 29/66 anonim ***** válasza:
29%

Ezen az oldalon többségben elvált, férfi gyűlölőnők vannak.

Ők hitetik el a gyerekekkel, hogy megérzi a gyerek, ha a szülők boldogtalanok. Egy gyereket sem érdekli, hogy mennyire boldogok a szüleik, ha nincs otthon kiabálás, veszekedés. Nekik csak az a fontos, hogy ŐKET szeressék a szülők.

Miért lenne boldogabb az a gyerek, akinek elválnak a szülei, csak alkalmanként látja az apját, viszont naponta alkalmazkodnia kell az anya változó partnereihez! Csak azért, mert az anya boldog akar lenni.

2014. máj. 15. 17:32
 30/66 anonim ***** válasza:
60%

Hány évesek a gyerekeid, Kérdező?

Csak azért érdekel, mert nagy általánosságban 18, de max 20-21 éves korukban úgyis kirepülnek. És nagyon nem mindegy, hogy kizárólag a gyerekeid miatt még 15, vagy mondjuk csak 3 évet kell lehúznod egy pocsék házasságban.

2014. máj. 15. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!