Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfitársaim akik imádják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?

Figyelt kérdés
Segítenétek? Szívem szerint elválnék, mert már régóta csak a gyerekek tartanak össze minket. (kiskorúak) Viszont tudom hogy a feleségemnek ítélnék a gyerekeket, én pedig nem akarok hétvégi apuka lenni. Úgy érzem feláldozom magam a gyerekeimért, és a házasságom egy nagy látszat és hazugság, a gyerekeim viszont imádom. A feleségemnek emiatt eljátszom hogy minden rendben, mindent eltürök neki. Nem merem megmondani neki hogy csak a gyerekek kötnek hozzá, mert többször megzsarolt azzal hogyha elválnánk akkor örülhetnék neki hogy ha hétvégente láthatnám öket. Férfi vagyok, de bevallom sokszor sírok, mert imádom a gyerekeim, de a feleségemhez rajtuk kívül semmilyen szál nem köt. Boldogtalan vagyok, nem akarom hogy a gyerekeim apa nélkül nöjjenek fel, és olyan mintha csapdába kerültem volna, ahonnét nincs kiút.
2014. máj. 15. 16:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
A viselkedése a bajom, az ahogy lekezel, ahogy hozzám vágja hogy mennyit szenvedett a szüléseknél, hogy ezzel a fájdalommal mekkora áldozatot hozott, hogy a szex is mindig az ö kedvéhez volt igazítva, ahogy arrogánsan parancsolgat nekem. Én meg egy hülye papucs vagyok mert a gyerekek miatt mindent eltürök töle és ezzel szépen vissza is él.
2014. máj. 15. 17:34
 32/66 anonim ***** válasza:
Bocsi, de attól tartok ez a nő sosem szeretett téged igazán...
2014. máj. 15. 17:37
 33/66 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte a gyerekek életkorát: 14, 13, és a legkissebb 4 éves.
2014. máj. 15. 17:37
 34/66 anonim ***** válasza:
100%
32 Nálad a pont:)
2014. máj. 15. 17:41
 35/66 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem, hogy mekkorák a gyerekek. Én a te helyedben elválnék. A 14, és a 13 éves már elég nagyok ahhoz, hogy megértsék, miért döntöttél/döntöttetek így. A 4 éves pedig még elég kicsi ahhoz, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot komolyabb lelki sérülés nélkül. Persze csak akkor, ha a (leendő ex)nejeddel mindent megtesztek azért, hogy a gyerekek dolgát a tőletek telhető legjobban megkönnyítsétek.
2014. máj. 15. 17:44
 36/66 anonim ***** válasza:
86%

Az apámra emlékeztetsz. Egy éve nem beszéltem vele és szerintem ez mindent elmond a kapcsolatunkról.

Ő is csak azért marad anyámmal, mert az ő szülei is elváltak és nem akarta, hogy apa nélkül nőjünk fel. Amikor azonban már nagyobbak lettünk (14-18), jöttek a lelkiismeretfurdalás-csomagok. "Én csak azért vagyok még anyátokkal, mert ti itt vagytok nekem és nem akarom, hogy apa nélkül nőjetek fel"... "én inkább meghúzom magam, de nem akarom, hogy szétszéledjen a család és éppen nagyon szenvedek, de ez csak azért van, hogy NEKTEK jó legyen"... Pár évig bírta, utána kerített egy szeretőt, elkezdett inni. Anyám ekkor el akart válni, azonban elkezdte verni. Aztán végül két bőrönddel menekültünk el otthonról, mert totál megzakkant és meg akart minket ölni, mert ő úgy szeret minket, hogyha elhagyjuk, akkor ő öngyilkos lesz, stb... Közel két éve megy a válóper, egy éve nem is keresett.

Ennyit az önfeláldozó szuper apukákról. Én szívem szerint örültem volna, ha még 14 éves koromban lelép és akkor évekig nem kellett volna hallgatnom, hogyha egyetemre megyek ő felköti magát az udvaron a fára, mert neki elege van ebből, csak nőjenek már fel a gyerekek. Hála Istennek már kijöttem abból az állapotból, hogy mindenért magamat okolom (miért kellett nekem megszületni, mindenki boldogabb lenne nélkülem, stb...).

Csak arra akartam kilyukadni, hogy jól gondold meg, hogy meddig akarod még a mártír szerepet játszani, mert rosszul is elsülhet.

2014. máj. 15. 17:44
 37/66 anonim ***** válasza:

Itt elsősorban arról van szó, hogy önbizalom hiányos vagy és elsősorban saját magaddal van bajod.

Az asszonyt pedig elpofátlanodott. Be kell törni, mint a lovat, vágj az asztalra. Este pedig férfiasan büntesd meg....

2014. máj. 15. 17:46
 38/66 A kérdező kommentje:
Ha ránézek a legkisebb gyerekemre, a szívem szorul el. Ahogy fut felém, nevet, ahogy játszunk, amikor beteg stb. Én nem tudnék úgy élni hogy ennek ne legyek minden nap részese. A feleségemmel megbeszélni semmit nem lehet. Ha azt mondanám neki válni akarok, azonnal ajtót mutatna és annyit mondana búcsúzz el a gyerekeidtöl egy életre. Velük tart sakkban és ezzel tisztában van.
2014. máj. 15. 17:48
 39/66 anonim ***** válasza:
90%
#36: Ez nem "mártír szerep", hanem egyszerűen nem akar a gyerekei nélkül élni. Miért olyan nehéz ezt megérteni egyeseknek???
2014. máj. 15. 17:49
 40/66 anonim ***** válasza:
85%

Akkor acélozd meg a tököd és mutass te az ajtóra, hogy mehet EGYEDÜL!

Kirakni nem tud, attól még mert beadod a válást, nem neked kell elköltöznöd.

Én beadnám a válást, és egyúttal azt is, hogy vagy nálad, vagy váltásban legyenek elhelyezve a gyerekek.

A nagyok dönthetnek, ha tényleg hárpia a nejed, akkor téged választanak.

Ha nagyon nagyon erősen harcolsz (mert a másik oldalon is úgy fognak) akkor van esélyed.

Az elvált apák ott rontják el a dolgot, hogy szinte alig küzdenek a gyerekért, míg a másik oldal tényleg mindent megtesz, hogy hozzájuk kerüljenek.

2014. máj. 15. 17:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!