Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim akik imádják a gyerekeiket, de miattuk az életük egy hazugság?
Az apámra emlékeztetsz. Egy éve nem beszéltem vele és szerintem ez mindent elmond a kapcsolatunkról.
Ő is csak azért marad anyámmal, mert az ő szülei is elváltak és nem akarta, hogy apa nélkül nőjünk fel. Amikor azonban már nagyobbak lettünk (14-18), jöttek a lelkiismeretfurdalás-csomagok. "Én csak azért vagyok még anyátokkal, mert ti itt vagytok nekem és nem akarom, hogy apa nélkül nőjetek fel"... "én inkább meghúzom magam, de nem akarom, hogy szétszéledjen a család és éppen nagyon szenvedek, de ez csak azért van, hogy NEKTEK jó legyen"... Pár évig bírta, utána kerített egy szeretőt, elkezdett inni. Anyám ekkor el akart válni, azonban elkezdte verni. Aztán végül két bőrönddel menekültünk el otthonról, mert totál megzakkant és meg akart minket ölni, mert ő úgy szeret minket, hogyha elhagyjuk, akkor ő öngyilkos lesz, stb... Közel két éve megy a válóper, egy éve nem is keresett.
Ennyit az önfeláldozó szuper apukákról. Én szívem szerint örültem volna, ha még 14 éves koromban lelép és akkor évekig nem kellett volna hallgatnom, hogyha egyetemre megyek ő felköti magát az udvaron a fára, mert neki elege van ebből, csak nőjenek már fel a gyerekek. Hála Istennek már kijöttem abból az állapotból, hogy mindenért magamat okolom (miért kellett nekem megszületni, mindenki boldogabb lenne nélkülem, stb...).
Csak arra akartam kilyukadni, hogy jól gondold meg, hogy meddig akarod még a mártír szerepet játszani, mert rosszul is elsülhet.
Itt elsősorban arról van szó, hogy önbizalom hiányos vagy és elsősorban saját magaddal van bajod.
Az asszonyt pedig elpofátlanodott. Be kell törni, mint a lovat, vágj az asztalra. Este pedig férfiasan büntesd meg....
Akkor acélozd meg a tököd és mutass te az ajtóra, hogy mehet EGYEDÜL!
Kirakni nem tud, attól még mert beadod a válást, nem neked kell elköltöznöd.
Én beadnám a válást, és egyúttal azt is, hogy vagy nálad, vagy váltásban legyenek elhelyezve a gyerekek.
A nagyok dönthetnek, ha tényleg hárpia a nejed, akkor téged választanak.
Ha nagyon nagyon erősen harcolsz (mert a másik oldalon is úgy fognak) akkor van esélyed.
Az elvált apák ott rontják el a dolgot, hogy szinte alig küzdenek a gyerekért, míg a másik oldal tényleg mindent megtesz, hogy hozzájuk kerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!