Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A férjem elmondta, hogy van egy másik nő az életében 1 éve. Szerelmes ebbe a nőbe. Gyerekek miatt nem merte eddig elmondani, mivel mondtam ha ilyen egyszer kiderül, akkor én viszem a gyerekeket. Többször próbált velem beszélni, de úgy érzem, hogy sajnálatból és legfőképp a gyerekek miatt sose fejezte be a mondandóját. Azt mondta nagyon szereti a másik nőt, de velem marad, ha a gyerekeket nem láthatja. A gyerekek 7 és 10 évesek. Együtt maradnátok vele? Én nagyon szeretem. Elhanyagoltam, ezt beismerem, de ez ok arra hogy mást keressen? Szexnek és turbékolásnak kellene lennie 15 év házasság után? Szerintem természetes, hogy ritkán van szex és hogy nincs ez a puszilkodás, ölelkezés. Nekem nem hiányzik az összebújás és a szeretgetés, de neki ezek szerint igen. 40 évesek vagyunk.
2016. jún. 24. 17:02
1/7 anonim válasza:
Én is 40 vagyok (nő) és bőven vágyom még az intimitásra. Az exem nem vágyott rá, neki természetes volt, hogy kvázi testvérekként élünk egymás mellett (de nem együtt). Sokáig kértem, hogy változzon a helyzet, éveket öltem a kapcsolatba, de annyira mások voltak az elképzeléseink, hogy inkább szétmentünk. Nem bántam meg, azóta olyan párkapcsolatom lett, amilyenre mindig is vágytam, és nagyon tudatosan dolgozunk azon, hogy hosszú távon is megőrizzük a lángot.
2016. jún. 24. 17:11
2/7 anonim válasza:
Neked elég a testvéri szeretet, neki szerelem kell. Nem egyeznek az igényeitek.
2016. jún. 24. 17:20
3/7 anonim válasza:
a legtöbb házasság pont emiatt megy tönkre. vagy dolgozz azon, hogy ismét legyen elég intimitás az életetekben, vagy engedd el a férjed, és biztos te is találsz majd egy társat, akivel ismét fellángol a tűz.
2016. jún. 24. 17:28
4/7 anonim válasza:
Az én szüleim 26 éve vannak együtt, és a mai napig turbékolnak, szexelnek, szeretik egymást szerelemből, nem csak mint két barát, akik összeragadtak véletlen és nem tudnak egymástól megszabadulni...
Amúgy én nem értem, hogy ha viszed magaddal a gyerekeket a válásnál, az miért jelenti azt, hogy ő nem láthatja őket? Joga van a láthatáshoz, ezt nem tudod tőle elvenni, és ha van egy kis eszed meg szíved, nyilván nem is akarod. Teljesen felesleges együtt maradnotok, a gyerekekre is rossz hatással van, ha egy nem működő házasságot látnak mintaként. Attól még ugyanúgy találkozhatnak az apjukkal, én nem látom ennek akadályát.
2016. jún. 24. 17:36
5/7 anonim válasza:
Ezt mar elrontottad a nemtorodom viselkedeseddel. Ha szeretned, a kedvere tennel minden nap az agyban az akaratod ellenere is. Ennek vege. Mar lecserelt.
N
2016. jún. 24. 17:53
6/7 anonim válasza:
1. mivel szerelmes ennek vége lenne számomra
ha csak félre kefélt volna az egy dolog de h érzelmileg csal meg ...
2. 42 éves vagyok, 3 gyerek a legkisebb 5 éves de még heti több alkalommal kívánom a szexet.. ezért tenni is kell nem csak hagyni h lesz ami lesz
3. ha nem hiányzik neked akkor jobb ha külön mentek
2016. jún. 24. 18:45
7/7 anonim válasza:
Az utolsóval értek egyet, viszont nem értem, hogy miért nem láthatná a gyerekeket ha külön mennétek? Hisz ő az apjuk! Nekik semmi közük nincs ehhez, nem kéne nekik is szenvedni emiatt! Valamint személyes dacból se érné meg... az csak a te önzőségedet mutatná meg, hogy az érzelmeidet, dühödet előrébb sorolnád mint azt, hogy a gyerekeidnek mi lenne a jó. Szetintem váljatok el békességben, értelmes felnőtt emberek módjára. Próbáljatok meg racionálisan gondolkodni. Mivel már másba szerelmes, ha együtt maradtok hosszú távon nem túl bíztató...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!