Biotech protein power tapasztalok valaki? Egesz jo aron van 4kg 30k Dieta alatt fogyasztanam edzesek utan.

válasza:"Biotech protein power tapasztalok valaki?"
Rossz ízű, rosszul oldódó szójafehérje.
"edzesek utan"
Miért edzések után?

válasza:#1 szója és tejsavó fehérje. Elvileg laktózmentes, de nekem korábbi elvileg laktózmentes fehérjére kijött az érzékenységem, bár extrém eset vagyok ilyen téren. Gondolom azért edzések után, mert él még a tévhit, hogy edzés után gyorsan fehérjét kell enni. Kár igazából nem származik belőle, bár valójában alvás közben termelődik az a hormon ami az izomregenerációért felel, szóval az egész napos bevitel számít.
Én azt tanácsolom kérdező, hogy ne vegyél egyből ekkora kiszerelést, hanem kisebbel kezdd, hogy tetszik-e az íz, állag, kijön-e rá valami érzékenység (a szója és a tej is allergén). Ha bejön, akkor vegyél nagyobbat, ha nem, akkor kísérletezhetsz tovább.

válasza:Tanácsom hogy nagy kiszerelést ne vegyél. 800 gramm vagy jobb esstben 1.5 kg után már gyűlölni fogod mindenestül.
Ráadásul (szerintem) ízre és állagra a bioteches fehérjék a legrosszabbak

válasza:Nagyrészt szója fehérje, ami olcsó és nem is igazán jó.
Amolyan sűrű pudingos, lisztes állaga van. Íze sem a legjobb.
Laktózmentes a fogyasztásra kész ital.
Vagyis maga a termék nem az, csak ha fel van vizezve!
(Így amúgy maga a laktóz por is laktózmentes, csak kell hozzá több 100x annyi víz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!