Megállt a fogyásom,hogyan folytassam?
2023 novemberében kezdtem el a fogyókúrát, magam miatt is meg orvosi utasításra is. 2024 novemberére sikerölt 111ről 87re lemennem, na a szüleim támogatása is eddig tartott.
apámnak orvosilag kellett fogynia lement neki is harminc de azóta többet is vissza szedett
azóta 86-84kg között ingadozok mert egyrészt már itthon is csak egészségtelen vackok vannak meg nagyon sok sulis stressz is ért
valahogy belefáradtam és szeretnék tanácsokat kérni hogyan folytassam hogy nyár végéig egy 8-10 kg lemenjen
akár beszélgetni olyannal aki hasonlóan járt vagy praktikák receptek hogyan találjam meg újra a motivációm és hogy tudnék újra egészséges ételeket fogyasztani
16 éves lány vagyok és 173cm magas, heti kétszer tolassozok és a jóidő óta minden nap biciklivel járok(a suli otthon táv 5km)

A fogyás mindig lassul ha már kevesebből kell leadni. Nekem heti 1.5 kg fogyástól eljutott a dolog oda hogy havi 1nek is örülök.
Te is az utolsó kilókkal küzdesz. Az otthoni lehetőségeid nem ismerjük de a tányérod gondolom te állítod össze. Kevesebb köret, több zöldség, több fehérje és mértéktartás. Mellette heti 2x60 perc sport
És légy magaddal türelmes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!