4 hónap alatt letudok fogyni 15-20kg-ot? Lehetséges így?
94 kg vagyok jelenleg. Eddig nagyon lusta voltam. Nem mozogtam semmit viszont enni ettem azért mindenfélét. 1 hete kezdtem el futni. Két naponta futok olyan 7-8 km körül. Ezt kb 2 részletben tudom lassan lefutni. Néha egy kis sétával. A kaját is átvariáltam. Pizza, hambi és semmi ilyesmi nincs mióta futok. Amit eszek az zöldség, némi gyümölcs. Kefír 1 pogácsával illetve konzerves halat. Kb ez most a napi kajám. Szerintek így 4 hónapon keresztül letudok adni kb 15kg-ot? Sikerülhet?
Azt nem mondom hogy nem vagyok éhes de nagyon kitartó tudok lenni. Ha megvan a cél akkor addig megyek míg el nem érem! Nagyon szívesen fogadnám annak a tanácsát aki már fogyózott! 1 hét futás után már ott tartok hogy ma sikerült lefutnom 11km-ert. Nem egybe de úgy 2 részletbe némi sétával. Jó úton járok szerintek? Köszönöm aki segít! :)
Utóirat: Nagyon rossz mikor ismerősök posztolják a pizzát és én most abszolút nem ehetek ilyeneket! De menni fog!

válasza:kicsit többet egyél ennél éz durván drasztikus változás ha irsz még infókat (kor, magasság, nem, allergia) akkor tudok segíteni akár privátban
meg nem lehet olyan rossz a fizikumod ha le tudsz futni ennyit (még szünettel is) nekem 60méter után ég a tüdőm (rossz légzés de így is gratula)

válasza:Egy kefír egy hal konzerv egy pogácsa. Te is érzed hogy ez a vicc kategóriába tartozik ugye? Tápanyag tartalom gyakorlatilag 0
Jó ha 3. hétig bírsz így futni de inkább annyi se.
Jobban járj utánna milyen tápanyagok és kalória mennyiségre van szüksége a szervezetednek mert egy így nagy bukó lesz.

válasza:

válasza:

válasza:A menü nagyon szegényes, sok fehérjére lenne szükséged! A nyers zöldség, gyümölcs jó irány, de fehérje is kell, az nem hizlal.
Elvileg lehetséges ennyit fogyni, ez heti 1 kg, de egészségesebb lenne, ha heti 0,5 kilót tűznél ki magadnak és a futás mellett súlyzós edzéssel mennél tovább. Nem kell nagy súly, ha férfi vagy, max 3-5 kg-ig, ha nő vagy, 2-3 kg-ig/kar illetve láb/ menjél fel, adott napon ugyanarra a testtájra eddz. 3x5 perces körökkel elég lesz,5 gyakorlat, 1 perc/gyakorlat, 1 perc szünet a körök között.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
32 éves vagyok, nő, 157 centi. Március 1-én kezdtem neki a kalóriaszámlálásnak, és ma 10 kilóval könnyebb vagyok. (86-ról 76). Tavaly kiderült, hogy IR-es vagyok, a doki azt mondta, próbáljak meg natúrban fogyni először, és ha nem megy, akkor kapok...
180cm/104kg (férfi) indultam szeptember végén, annyit változtattam hogy a teljesen inaktív életmódot aktívra váltottam, ma mértem magam és 93kg. Ez azt jelenti hogy 4 hónap alatt csak 11 kg-t voltam képes leadni.
Fehér kenyérről teljes kiőrlésűre váltva 4 hónap alatt kb. 10 kg fogyás, ez lehet emiatt, vagy gyanakodjak valamilyen betegségre? Más étrendi változtatást nem hajtottam végre, nem mozogtam többet, semmit sem csináltam.
10-15 kg teljesíthető 4 hónap alatt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!