Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 4 hónap alatt letudok fogyni...

4 hónap alatt letudok fogyni 15-20kg-ot? Lehetséges így?

Figyelt kérdés

94 kg vagyok jelenleg. Eddig nagyon lusta voltam. Nem mozogtam semmit viszont enni ettem azért mindenfélét. 1 hete kezdtem el futni. Két naponta futok olyan 7-8 km körül. Ezt kb 2 részletben tudom lassan lefutni. Néha egy kis sétával. A kaját is átvariáltam. Pizza, hambi és semmi ilyesmi nincs mióta futok. Amit eszek az zöldség, némi gyümölcs. Kefír 1 pogácsával illetve konzerves halat. Kb ez most a napi kajám. Szerintek így 4 hónapon keresztül letudok adni kb 15kg-ot? Sikerülhet?

Azt nem mondom hogy nem vagyok éhes de nagyon kitartó tudok lenni. Ha megvan a cél akkor addig megyek míg el nem érem! Nagyon szívesen fogadnám annak a tanácsát aki már fogyózott! 1 hét futás után már ott tartok hogy ma sikerült lefutnom 11km-ert. Nem egybe de úgy 2 részletbe némi sétával. Jó úton járok szerintek? Köszönöm aki segít! :)

Utóirat: Nagyon rossz mikor ismerősök posztolják a pizzát és én most abszolút nem ehetek ilyeneket! De menni fog!

jún. 9. 15:21
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Akár írhattok egy napi étrendet amit majd tudok tartani ha ez nem lenne jó amit írtam!
jún. 9. 15:46
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Le tudok fogyni. Nem "letudok".
jún. 9. 16:55
 3/20 Ada13 ***** válasza:
100%

kicsit többet egyél ennél éz durván drasztikus változás ha irsz még infókat (kor, magasság, nem, allergia) akkor tudok segíteni akár privátban

meg nem lehet olyan rossz a fizikumod ha le tudsz futni ennyit (még szünettel is) nekem 60méter után ég a tüdőm (rossz légzés de így is gratula)

jún. 9. 17:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy kefír egy hal konzerv egy pogácsa. Te is érzed hogy ez a vicc kategóriába tartozik ugye? Tápanyag tartalom gyakorlatilag 0

Jó ha 3. hétig bírsz így futni de inkább annyi se.

Jobban járj utánna milyen tápanyagok és kalória mennyiségre van szüksége a szervezetednek mert egy így nagy bukó lesz.

jún. 9. 18:09
 5/20 A kérdező kommentje:
3-as írtam privátban! Köszi!
jún. 9. 18:18
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
A 15-20 kg súlyfelesleget 4 hónap alatt hoztad össze?
jún. 9. 19:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kalóriaszükségletedet homály fedi és hírből se vagy tisztában azzal, hogyan is kell táplálkozni.
jún. 9. 20:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

A menü nagyon szegényes, sok fehérjére lenne szükséged! A nyers zöldség, gyümölcs jó irány, de fehérje is kell, az nem hizlal.

Elvileg lehetséges ennyit fogyni, ez heti 1 kg, de egészségesebb lenne, ha heti 0,5 kilót tűznél ki magadnak és a futás mellett súlyzós edzéssel mennél tovább. Nem kell nagy súly, ha férfi vagy, max 3-5 kg-ig, ha nő vagy, 2-3 kg-ig/kar illetve láb/ menjél fel, adott napon ugyanarra a testtájra eddz. 3x5 perces körökkel elég lesz,5 gyakorlat, 1 perc/gyakorlat, 1 perc szünet a körök között.

jún. 9. 20:44
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
8-as vagyok, még egy kiegészítés: használj kalóriaszámlálót, pl Kalóriabázis alkalmazás.
jún. 9. 20:45
 10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi. Igen majd nézem a kalóriát app-al. Nekem heti 1kg fogyás is jó lenne. A 0.5 kg azt kevésnek tartom. Igen ezelötti hozzászolónak is igaza van hogy nem igazán tudom hogy lenne most ideális étkezni. De már 1 hete ennyiket eszem csak. Tudod dolgozni is mellette. 8-10 km-ert pedig simán lefutok 2 naponta szoval szerintem annyira nem csinálom rosszul! Első fogyásom eddig nem fogyóztam soha szoval ne idiótázzatok le! Én se hurrogok le másokat ha valamit nem tud vagy nem úgy tud! Azért is kérdezek több helyről hogy minél több hasznos infót kapjak! Köszönöm aki segít! Üdv!
jún. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!