Szeretnék elkezdeni fogyókúrázni van 1 éves kislányom, már életmódot váltottam ki milyen edzést/tornát ajánlana? Hasamon Comb kar csípő s fenékre kellene a torna/edzés.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
én 21 éves lany vagyok 115 kg
148 cm és 48 kg vagyok, 42 szeretnék lenni. A hasamból, hátamból, és a combomból szeretnék fogyni.
3 hónapja edzek. egyenlőre nem diétázom mert tömeget növelek. Szépen formálódnak, egyre inkább definiáltabbak az izmaim. Egyedül a hasamon és a mellemen van egy kis fölösleg, de az sem vészes. (bár eltakarja a hasizmot) Körülbelül 18-19%-on van a testzsír százalékom....
Sziasztok! Hallottam olyanokat, hogy az ilyen teáktól általában megy az ember hasa. Én ezt szeretném elkerülni. :D Tehát olyan teát keresnék, ami zsírégetést elősegítő, de nem megy tőle a hasam. :) Ha tudnátok segíteni, előre is megköszönném. És kérlek értelmes, segítő válaszokat írjatok!
(Pl: fehérje turmix, kreatin stb) Hogy válasszak a sok gyártó közt?
Sziasztok! Jelenleg nincs kedvem ($$$-már ha értitek :D) súlyzókat venni, így marad a homemade megoldás, így eszembe jutott ha, hogy megtöltött 1,5-2L palackokkal kezdek el edzeni, van értelme? Hatással lehet? A másik kérdésem, hogy érzem/látom hoy van a hasamon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!