Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni fogyókúráz...

Babyka07 kérdése:

Szeretnék elkezdeni fogyókúrázni van 1 éves kislányom, már életmódot váltottam ki milyen edzést/tornát ajánlana? Hasamon Comb kar csípő s fenékre kellene a torna/edzés.

Figyelt kérdés

2021. jan. 23. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
Amikor a kislányom született, akkor féléves volt, mikor elkezdtem járni kismamák tornájára, ún. aerobicra. Ott csúsztak-másztak közöttünk, amikor fekve tornáztunk, akkor a hasára vette mindenki a kisbabáját és úgy emelgette a csípőjét, stb. Nagyon élvezték, mi meg azt, hogy ott játszottak körülöttünk. Nem is fogytam az első időben, hanem elkezdett arányosra alakulni a formám, valahogy visszakerült minden a helyére.
2021. jan. 23. 21:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam nem sőt a kötény hasam megmaradt s az idegesít a legjobban. De a tanácsodat megprobalom hátha sikerül köszönöm szépen.
2021. jan. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Ha most elkezdenék edzeni, akkor nyárra még lehet szép alakom? 14/L

148 cm és 48 kg vagyok, 42 szeretnék lenni. A hasamból, hátamból, és a combomból szeretnék fogyni.

Mikor érdemes elkezdeni szálkásítani?

3 hónapja edzek. egyenlőre nem diétázom mert tömeget növelek. Szépen formálódnak, egyre inkább definiáltabbak az izmaim. Egyedül a hasamon és a mellemen van egy kis fölösleg, de az sem vészes. (bár eltakarja a hasizmot) Körülbelül 18-19%-on van a testzsír százalékom....

Szeretnék elkezdeni mozogni, edzeni és mellé gondoltam, hogy fogyasztok majd valamilyen teát. Tudnátok segíteni?

Sziasztok! Hallottam olyanokat, hogy az ilyen teáktól általában megy az ember hasa. Én ezt szeretném elkerülni. :D Tehát olyan teát keresnék, ami zsírégetést elősegítő, de nem megy tőle a hasam. :) Ha tudnátok segíteni, előre is megköszönném. És kérlek értelmes, segítő válaszokat írjatok!

Ha kettő 1,5 literes palackokkel kezdek elkezdeni vállra/mellre az hathat? Kis "hasból fogyás" miatt is akadna egy kérdésem.

Sziasztok! Jelenleg nincs kedvem ($$$-már ha értitek :D) súlyzókat venni, így marad a homemade megoldás, így eszembe jutott ha, hogy megtöltött 1,5-2L palackokkal kezdek el edzeni, van értelme? Hatással lehet? A másik kérdésem, hogy érzem/látom hoy van a hasamon...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!