15 -20 kg felesleg van rajtam.es sajnos mar jo ideje probalom a fogyozadt elkezdeni, eddig nem sierult, adnatok tippet?
Hogyan fogjak neki?
Sajnos nehezen tudom ravenni magam, hogy kevesebbet egyek, vagy tobbet mozogjak :(
Segitene valaki?
155cm es 70 kilo vagyok :(

Igen, valoban keves akaraterovel birok :(
Ti hogyan kezdenetek neki?

Én 80 kilóval indultam, szintén 155 cm magas vagyok. (Kezdő vagyok én is de hátha tudok segíteni) Eddig 3 kiló ment le, ami ad amúgy is lendületet hogy igen, valamit csinálok aminek egy kis eredménye van 🙂 Egyébként először megnézném hogy mennyit eszek pontosabban (kalóriabázis ebben is segítség), majd azon próbálnék változtatni kis lépésekben. Én imádom az édeset, a bögre teába szerintem vagy 6 kocka cukrot is képes voltam beletenni, a 3in1 kávéba szintén vagy hármat 😄 Lassan csökkentettem pl ezt is, kb fél hónap múlva már nem tettem egyet se bele ☺️ Nem is olyan rossz az úgy. Szóval nem kell azonnal drasztikus fogyózásba kezdeni, inkább életmód váltás legyen a cél.
Szerintem kezdésnek teljesen jó hogy felismerted azt, hogy ez így nem jó. Én is a tükörbe nézve, illetve a rólam készült képeket nézve döntöttem el, hogy nem szeretnék így kinézni, nem szeretnék a plusz súly miatt beteg lenni.
Sok sikert kívánok Neked!

Én 155 centivel és 62,5 kilóval kezdtem. Folyton égett a gyomrom, nehéznek éreztem magam, és nyáron semmit sem tudtam felvenni, amiben kinéztem volna valahogy. További motivációt jelentett, hogy halottak napján kimentünk a temetőbe, és a friss sírokon láttam, hogy rengeteg a 60 körüli vagy még fiatalabb halott. 36 éves vagyok, nem szeretném húsz év múlva bedobni a törölközőt.
Januárban úgy döntöttem, van fél évem, hogy nyárra formába hozzam magam. Először elhagytam a lisztet és a cukrot - a cukrot teljesen, a lisztet igyekszem kerülni, de főtt tésztát néha eszem -, két hét múlva pedig elkezdtem futni. Két hete húst sem eszem - apukám 25 éve vega, volt honnan venni az ötletet -, igazán ezzel indult meg a fogyásom, és kifejezetten izgalmas ételeket gyártok azóta. Nem tartom magam vegetáriánusnak, nem mondom, hogy többé nem eszem húst, de most ez nagyon jó így.
Eddig 3 kilót fogytam, nem is terveztem gyorsabban, nyárra meglesz, amit terveztem, és újra kétrészes fürdőruhát fogok hordani.
Kalóriát én nem számolgatok, próbáltam, de nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!