Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerült már v alakinek...

Sikerült már v alakinek fannizeroval fogyni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 9. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Magic mix:D
2024. máj. 9. 23:54
 2/5 anonim válasza:
94%
Fszság, vegyél helyette normális kaját
2024. máj. 10. 02:59
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha kalóriadeficitben eszel, akkor fogyni fogsz. Akár Fannizéróval, akár Mókamikivel, vagy Macilacival. Tökmindegy.
2024. máj. 10. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A fannizero úgy összességében egy nagy lehúzás. A kifejezett programja is, de az ilyen-olyan lisztjei is. Pl. a Magic mix lisztjének egy kilója kb. 10 ezer forint és tudod mi van csak benne? Bambuszrostliszt meg útifűmaghéj liszt. A bambuszrostliszt kilója kéremszépen 2500 forint körül mozog (persze van ahol pl. 4 ezer, szóval ez attól függ, de a lényeget érted), az útifűmaghéj kilója meg pedig kb. nyilván attól függ hol veszed, de mondjuk 10 ezer, ami tény hogy sok, viszont a magicmixnek kb. a 20% útifűmaghéj, ami kb. 2000 ezer forint + plusz a 80% bambusz, ami kb. 2000 ft. Szóval 4 ezer forintnyi anyag van a magic mixben, és 10 ezerért van árulva. Erősen a pénzre megy ez a dolog, szóval én alapból baromságnak tartom, hogy valaki kifejezetten a fogyás miatt erre költsön.
2024. máj. 10. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Csak kajazeróval.
2024. máj. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

5 nap alatt lehet láthatóan fogyni?

Nem jön rám egy ruha, le tudok fogyni egy méretet öt nap alatt, vagy még ha súlyban le is fogynék, nem látszódna olyan hamar, csak hason? Tudom hogy egészségtelen, de akkor nem ennék 5 napig. 110 kiló vagyok most.

Nagyon konnyen fogyok es most fogyni akarok, ha futni jarnek megjobban fogynek?

65 kilo vagyok, 10 kilot szeretnek fogyni. Nagyon konnyen fogyok ha kevesebbet eszek mar meglatszik rajtam egybol. Ha oda figyelnek mit eszek es még emelle futni is jarnek, 2 het alatt sikerulhet a minusz 10? Egyebkent par hete beteg voltam, egesz nap aludtam nem...

Le tudok fogyni júliusig 8 kilót?

Most kb 63-64 kg vagyok (166 cm). Már fogytam 6ot de január óta. Eléggé stagnál egy ideje, az elején gyorsan lement pár kiló. Konkrétan nem számolok kalóriát viszont alapból nagyon keveset eszem, esélytelen h egy nap kb 1300-1400nal többet egyek, van h sztem az 1000...

Szeretnék fogyni, mit csináljak?

155cm és 55 kg vagyok. Nagyjából 5 kgt szeretnék leadni, mert sokan bántanak a súlyom miatt. Képet nem fogok csatolni, de egyebként a combom kicsit vastag, van egy kis hasam, és hát a mellem is kicsit nagy. Az étkezésen nem nagyon tudok változtatni, max annyit hogy...

2 hónap alatt mennyit lehet fogyni?

Eddig úgy volt hogy télen elkezdtem volna fogyozni de mindig csak hallgattam. Most épp itt lenne az ideje. 170cm vagyok 84kg szerintetek 10kg 2 hónap alatt meglenne?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!