válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem jön rám egy ruha, le tudok fogyni egy méretet öt nap alatt, vagy még ha súlyban le is fogynék, nem látszódna olyan hamar, csak hason? Tudom hogy egészségtelen, de akkor nem ennék 5 napig. 110 kiló vagyok most.
65 kilo vagyok, 10 kilot szeretnek fogyni. Nagyon konnyen fogyok ha kevesebbet eszek mar meglatszik rajtam egybol. Ha oda figyelnek mit eszek es még emelle futni is jarnek, 2 het alatt sikerulhet a minusz 10? Egyebkent par hete beteg voltam, egesz nap aludtam nem...
Most kb 63-64 kg vagyok (166 cm). Már fogytam 6ot de január óta. Eléggé stagnál egy ideje, az elején gyorsan lement pár kiló. Konkrétan nem számolok kalóriát viszont alapból nagyon keveset eszem, esélytelen h egy nap kb 1300-1400nal többet egyek, van h sztem az 1000...
155cm és 55 kg vagyok. Nagyjából 5 kgt szeretnék leadni, mert sokan bántanak a súlyom miatt. Képet nem fogok csatolni, de egyebként a combom kicsit vastag, van egy kis hasam, és hát a mellem is kicsit nagy. Az étkezésen nem nagyon tudok változtatni, max annyit hogy...
Eddig úgy volt hogy télen elkezdtem volna fogyozni de mindig csak hallgattam. Most épp itt lenne az ideje. 170cm vagyok 84kg szerintetek 10kg 2 hónap alatt meglenne?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!