Budapesten hol lehet venni Glutén-,Laktóz- és Cukormentes csoki mikulást? (Lehetőkeg olyat ami finom is)
Figyelt kérdés
nov. 28. 00:21
2/10 anonim válasza:
Nekem tavaly ilyet hozott a munkahelyi mikulás :) [link]
A gluténmentességében nem vagyok biztos, annak utána kéne nézned, de nagyon finom volt!
3/10 qkker1 válasza:
A mindenmentes és a finom kizárják egymást!
5/10 anonim válasza:
A Szerencsi Paleobonja szerintem az egyetlen ami kb. megfelel a kritériumoknak, az csak nyomokban tartalmazhat glutént és tejet. Azt hiszem Sparban is lehet kapni. Az hogy finom-e, az egyéni ízlés kérdése.
9/10 anonim válasza:
Mit keresne glutén a csokimikulásban?
10/10 anonim válasza:
9-es, aki cöliákiás, annak figyelnie kell arra is, hogy a csokimikulás előtt ne utazzon búzalisztes keksz ugyanazon a szalagon. Aki "csak" érzékeny rá, mint én, az megeszi ezt is. -
Mikor elkezdtem diétázni, és beléptem a célirányos fb csoportba, első wtf élményem az volt, hogy valaki megkérdezte, melyik kólát ihatja. És nem kiröhögték, hogy hol lenne már a kólában liszt, hanem MEGMONDTÁK, MELYIKET. Ami nyomokban sem tartalmaz glutént, mert olyan gyárban palackozzák, ahol nem sütnek mellette kekszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!