Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Budapesten hol lehet venni...

Budapesten hol lehet venni Glutén-,Laktóz- és Cukormentes csoki mikulást? (Lehetőkeg olyat ami finom is)

Figyelt kérdés

nov. 28. 00:21
 1/10 anonim válasza:
71%
Most mindenmentes legyen vagy finom?
nov. 28. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem tavaly ilyet hozott a munkahelyi mikulás :) [link]

A gluténmentességében nem vagyok biztos, annak utána kéne nézned, de nagyon finom volt!

nov. 28. 09:28
 3/10 qkker1 ***** válasza:
65%
A mindenmentes és a finom kizárják egymást!
nov. 28. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Szerencsi paleo. Pl tesco, kifli
nov. 28. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
A Szerencsi Paleobonja szerintem az egyetlen ami kb. megfelel a kritériumoknak, az csak nyomokban tartalmazhat glutént és tejet. Azt hiszem Sparban is lehet kapni. Az hogy finom-e, az egyéni ízlés kérdése.
nov. 28. 14:53
 6/10 anonim válasza:
50%
LIDL ALDI
nov. 28. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A paleos nem finom.
nov. 29. 07:25
 8/10 anonim válasza:
50%
DietABC
nov. 29. 08:23
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Mit keresne glutén a csokimikulásban?
nov. 29. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

9-es, aki cöliákiás, annak figyelnie kell arra is, hogy a csokimikulás előtt ne utazzon búzalisztes keksz ugyanazon a szalagon. Aki "csak" érzékeny rá, mint én, az megeszi ezt is. -

Mikor elkezdtem diétázni, és beléptem a célirányos fb csoportba, első wtf élményem az volt, hogy valaki megkérdezte, melyik kólát ihatja. És nem kiröhögték, hogy hol lenne már a kólában liszt, hanem MEGMONDTÁK, MELYIKET. Ami nyomokban sem tartalmaz glutént, mert olyan gyárban palackozzák, ahol nem sütnek mellette kekszet.

nov. 29. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!