Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Dekázással lehet fogyni?

Dekázással lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de puszta kíváncsiságból.

Nyilván nem ér fel egy futással vagy súlyemeléssel, de ugyanúgy koncentrációs mozgás, amitől elég hamar izzadni és fáradni lehet.

Érdekelne, amellett, hogy pontosabb lesz a labdakezelés és az állóképesség, kalóriát is éget-e. Elvégre attól, hogy a lábaddal pöccinted a labdát, ugyanúgy használatba vannak más izmok is.

Nem tudom valakinek van-e ilyesmiben tapasztalata, de várom a hideg-meleg véleményeket.

jan. 10. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Eleve CSAK mozgással nem lehet fogyni.

Emellett ez nem igazán jelent sok több energiafelhasználást.

jan. 10. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
8%
Nem igaz az első válasza mert tudatos étkezéssel is lehet fogyni
jan. 10. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Mint minden mozgás, ez is energiát éget, szóval hozzájárulhat a kalóriadeficithez.
jan. 11. 07:11
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A fogyáshoz kb 3-600 kalória deficitet kell összehozni naponta. Tehát kalóriabevitelt csökkenteni, kalóriaégetést növelni. Kb így lehet fogyni. Vannak ennek többé-kevésbé egészségesebb formái. Nyilván a mozgés az segíti a kalóriaégetést. Egy okosórával számíttasd ki, mennyi kalóriát égetsz majd el. Ha ez elégségesnek tűnik, akkor lehet.
jan. 11. 07:12
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

2-es: látom, NEM erösséged a szövegértelmezés!

Azt írtam, CSAK mozgással nnem lehet fogyni, étkezésröl szó sem volt a válaszomban, mivel nem ez volt a kérdés.

jan. 11. 08:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze nyilván kell a minőségi étkezés is, de most itt konkrét a mozgásra vagyok kíváncsi.

Ahogy mások futnak, vagy ugrálókötekeznek, úgy a dekázás vagy a hasonló focilabdázás is érhet-e el megközelítő fogyó hatást?

jan. 11. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csinálod folyamatosan legalább 45 de inkább 60 percig legalább heti 2x akkor lehet
jan. 12. 00:22
 8/8 anonim válasza:

Kalóriadeficittel lehet még mindig CSAK fogyni.

Kevesebbet eszel, mint amit elégetsz. Én nem tudom ez miért ennyire bonyolult. Ha ugyanazt eszed mint eddig, amivel se nem fogytál se nem híztál.. majd elkezdesz több kalóriát égetni hogy a szokásos dolgaid mellett még mozogsz valamit akkor kalóriadeficitben leszel tehát fogyni fogsz.

jan. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!