Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi a legtöbb amit két hét...

Mennyi a legtöbb amit két hét alatt le leget fogyni?

Figyelt kérdés
Mennyi a legtöbb amit két hét alatt le lehet fogyni és hogyan lehet elérni? Lesz egy összejövetel, amin jó lenne kicsit jobban kinézni. Kb 10 kg felesleg van rajtam amúgy.

márc. 5. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Elméletileg nincs határ gyakorlatilag ez egyén és szokás függő
márc. 5. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kiló. Ez is inkább víz és salakanyag. Kicsit laposabb hasat el tudsz érni, de nem konkrét fogyást.
márc. 5. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Tudni kellene milyen magas vagy, hány kiló és hány éves.

Az tuti, hogy 10 kg zsírt nem tudsz leadni 2 hét alatt, de 5-öt sem.

Amit tehetsz: elhagyod az alkoholt, a kalóriatartalmú italokat (gyümölcslé, cukrozott üdítők), az édességeket és sós nasikat (chips, ropi), tehát az úgynevezett üres kalóriákat. Az olajban sült ételeket is kerüld, és a rántott dolgokat.

Emellett a lehető legnagyobb egészséges kalóriadeficitet alakíts ki: figyelj oda a megfelelő fehérjebevitelre (minimum annyi gramm, ahány kiló vagy, de inkább 1,5x annyi), és úgy általában a bevitt kalóriák minőségére.

Plusz súlyzós edzés, hogy kicsit formálódj.

2 hét alatt ne számíts csodára! De úgy gondolom, 1 kiló zsír és vele 1-2 kiló megkötött víz és salakanyag lemehet, és ha szerencséd van, akkor jó helyről megy le :)

Ami viszont ennél fontosabb: FOLYTASD! 2 hét alatt nem lesz őrült változás, de 6-8 hét alatt már igen, nyárra meg csúcsformába kerülhetsz.

márc. 5. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2-3 kilogramm súlycsökkenés is lehet, de ennek semmi köze a fogyáshoz.
márc. 6. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer fogytam két két alatt 7 kilót. Természetesen ennek nagy része víz és izom volt.

Akkor éppen szállodában pincérkedtem, tehát egész nap járkáltam és csak reggelit plusz nagyon kis adag ebédet ettem. Pl. 1 csészényi levest. Mellette szedtem valamilyen tablettát, amit azóta betiltottak. SOHA TÖBBET nem csinálok ilyet és senkinek sem javaslom. Csodálkozom, hogy nem kerültem kórházba. SENKI NE VEGYEN PÉLDÁT!

márc. 9. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!