Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoptatás mellett milyen...

Szoptatás mellett milyen diétát érdemes folytatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazándiból tájékozódni szeretnék mivel amint a kérdésből is láthatjátok a 9 hónapos kisbabám még igényszerint van szoptatva. Ez azt jelenti, hogy amikor csak igényli kap anyatejet viszont szeretnék leadni a súlyomból. Azt fontos hozzátennem, hogy tejmentesen étkezem a kisfiam miatt mivel a tej és tejszármazékoktól hasfájása volt. Emellett nem fogyasztok káposztaféléket, zellert, nagy mennyiségben koffeint.

Jelenleg az, hogy számoljam a kalóriát kivitelezhetetlen. Az első gyermekem születése után kb 1 év alatt leadtam 25 kgt viszont őt sajnos tápszerrel tudtam csak táplálni.

Nagyon szeretném ha az anyatejes táplálása megmaradna a gyermekemnek és szívesen fogadnék tippeket, hogy szerintetek hogyan tudnám elérni a célomat.

ápr. 15. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
ápr. 15. 23:33
 2/6 anonim válasza:
17%
Semmit!
ápr. 16. 00:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért nem tudnál kalóriákat számolni, az az egyedüli módszer, amit szoptatás MELLETT is lehet folytatni, anélkül, hogy a tejtermelésnek vagy a babának bármi baja lenne.

Csak egyrészt nagyo oda kell figyelni a makrókra, másrészt meg nem szabad alacsony keretet megszabni.

Ez az egyetlen egészséges módszer, ha ésszel csinálja valaki, azaz nem 1000 kcal-lal akar fogyni, illetve ha nem zárja ki az összes olyan élelmiszert, amiben van kalória, zsiradék, szénhidrát, hanem normális arányban fogyasztja ezeket is.

ápr. 16. 08:25
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem eleg mozogni meg normalisan, egeszsegesen enni es helyreall a normalis suly
ápr. 16. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Simán számolhatsz kalóriát szoptatás mellett is.

Normális étrend mellett nem fog elapadni a tejed.

ápr. 16. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Tápláló ételek kicsit kevesebb mennyiségben és csak akkor egyél amikor tényleg éhes vagy
ápr. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!