Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok fogyni, mit tegyek?

Nem tudok fogyni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
173 cm vagyok, 60 kiló. Nagyon sokáig 57 kiló voltam, de aztán karácsonykor nagyon sokat ettem, és hat nap alatt híztam három kilót. Nagyon sok videót néztem, meg minden, és a múltkor már az 58 kilót is elértem, de valahogyan mindig visszamegyek az eredetire. Tudok kalóriát számolni, tudok mindent, de olyan, mintha valahogyan a testem ragaszkodna ehhez a három kilóhoz, és valami oknál fogva nagyon gyorsan visszajönnek. Tudom, hogy három kilót fogyni nem sok, de most komolyan dagadtnak látszom, mert alapvetően nem voltam dagadt, és most nagyon meglátszik ez a plusz pár kiló. Mit tegyek? Miért van ez? Miért jönnek ezek a kilók vissza?

ápr. 24. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

Úgy látom nagyon ragaszkodsz egy számhoz. Ha nem tudnád, hogy hány kiló vagy akkor is ezt éreznéd?

A kérdésre vaszolva mozogj (azt, amitől jól érzed magad, tehát ne szenvedés legyen) és egyél egészségesen. (Ne koplalj.) A szervezeted fejlődik, teljesen normális ez.

ápr. 25. 08:17
 12/22 anonim válasza:
32%
Szia! Mindenki le fog pontozni, de én támogatlak a fogyásban, mert én is pont így vagyok vele. Engem is mindenki lehurrogott. Olyan, mintha én írtam volna ki a kérdést. Számolj kalóriákat, és mozogj nagyon sokat. Nekem ez segített, valamint evés közben igyál sok vizet.
ápr. 25. 10:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Idő közben megtaláltam a hibát az eddigi diétáimban. Előnyben részesítettem a gyümölcsöket, és bár azok nagyon fontosak, nem vittem be elég proteint a szervezetembe. Most egy kalóriabázis nevű weboldal segítségével számolom a kalóriát. Köszönöm utolsó!
ápr. 25. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem pont annak kéne köszönni, aki kárt okoz neked, hanem mindenki másnak, aki normális.
ápr. 25. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:
60%
A tested rájögt hogy számodra a 60 kg az egéyzseges és nem a korábbi 57. Hallgass a testedre éy ne akarj lejjebb menni
ápr. 25. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
Alapbol is tul vekony vagy sztem. Nemjo ha egy no lapos. Persze legyen vekony a derek meg hasonlok de kellenek formak. Fenek, comb. Ilyen keves "felesleget" nagyon nehez leadni. Ha minden aron le akarod akkor vidd lejebb a kaloriat vagy eddz tobbet. Mennyit edzel?
ápr. 27. 12:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Mivel lesérültem, emiatt a sétáláson kívül jelenleg nem sok mindent csinálok. De az étkezésemre odafigyelek, és napi másfél órát gyaloglok.
ápr. 27. 22:08
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem.vastam elavalaszokat,de huszonéves így nyírtam ki az egészségem hosszú időre,én is azt hittem dagadt vagyok, Rubint rekaztam még ketogen dietaztam..16 évesen,fejlődés közepén. A te súlyos tökéletes a magassagodhoz. Eddz nyugodtan,egyél egészségesen és kiegyensúlyozottan,aludj rendszeresen (ez utóbbi rohadt fontos!) és köszönd meg magadnak húsz év múlva.
ápr. 27. 22:14
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
*huszonéves az húsz éve akart lenni. Én is kb 16 voltam.
ápr. 27. 22:14
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
És azért is látod "dagadtabbnak" (idezojel!!) magad,mert változok! 16 éves vagy,noősz, nőiesedsz,formasodsz!
ápr. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!