Bulizással lefogyni?
Lehetséges lehet bulizással fogyni?
Nem fogyasztok alkoholt az adott buliban csak vizet, illetve pl a buli után elalszok hajnal 4-5kor mondjuk délután 12-13-ig.
23:00-tol táncolsz a buli végéig, az nagyjából 4-5 óra aktív mozgás.
Azért az rengeteg kalória
Jó ötlet?

Én addig nem tudtam hízni, amíg buliztam szombatonként discoban.
Este mindig mata részegek voltunk, mássnap délre fel tudtam kelni, és megenni pár kanál húslevest.
Akkor kezdtem meghízni, amikor stabil barátnőm lett, és elmaradoztak a bulik, meg jókat ettünk vasárnaponként is.

"Egy ismeros srac eleg kover volt, akkor szivott eloszor fuvet amikor megismertem, par evvel kesobb talalkoztam vele hyperen, alig ismertem fel olyan sovany lett, persze akkor is be volt gyorsozva. Szoval le lehet, de nem biztos hogy egy ilyen karrier a jo modszer."
Igen a drogosnak elmegy az étvágya és csak a drog után kajtat. Nem véletlenül van a "heron chic" kifejezés is köztudatban. Dagadék drogost nagyon ritkán látni.

Totál blődség...
Annyi árnyoldala van ennek, hogy az esetleges súlyvesztés okozta előny eltörpül mindazok mellett, amekkora árat fizetsz érte.
Verd ki a fejedből ezt!

Akkor miért nem azt kérdezed hogy drogokkal letudsz e fogyni?
Requiem egy álomért
Én csak ennyit fűzök a drogozáshoz. Ott is a néni csak sovány akart lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!