Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulizással lefogyni?

Bulizással lefogyni?

Figyelt kérdés

Lehetséges lehet bulizással fogyni?

Nem fogyasztok alkoholt az adott buliban csak vizet, illetve pl a buli után elalszok hajnal 4-5kor mondjuk délután 12-13-ig.

23:00-tol táncolsz a buli végéig, az nagyjából 4-5 óra aktív mozgás.

Azért az rengeteg kalória

Jó ötlet?

máj. 4. 23:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én addig nem tudtam hízni, amíg buliztam szombatonként discoban.

Este mindig mata részegek voltunk, mássnap délre fel tudtam kelni, és megenni pár kanál húslevest.

Akkor kezdtem meghízni, amikor stabil barátnőm lett, és elmaradoztak a bulik, meg jókat ettünk vasárnaponként is.

máj. 6. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

"Egy ismeros srac eleg kover volt, akkor szivott eloszor fuvet amikor megismertem, par evvel kesobb talalkoztam vele hyperen, alig ismertem fel olyan sovany lett, persze akkor is be volt gyorsozva. Szoval le lehet, de nem biztos hogy egy ilyen karrier a jo modszer."

Igen a drogosnak elmegy az étvágya és csak a drog után kajtat. Nem véletlenül van a "heron chic" kifejezés is köztudatban. Dagadék drogost nagyon ritkán látni.

máj. 6. 09:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha be vagy fuvezve akkor kifejezetten jol tud esni a kaja. Szoval ugy altalaban beszelni a drogosokrol nem sok ertelme van.
máj. 6. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Totál blődség...

Annyi árnyoldala van ennek, hogy az esetleges súlyvesztés okozta előny eltörpül mindazok mellett, amekkora árat fizetsz érte.

Verd ki a fejedből ezt!

máj. 6. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
14essel értek egyet, ne csinálj butaságot, nem jó ötlet ez, nagyon nem. Lehet hogy most a könnyű útnak tűnik de szarul fogsz belőle kijönni nagyon, hidd el
máj. 6. 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem azt kérdezed hogy drogokkal letudsz e fogyni?

Requiem egy álomért

Én csak ennyit fűzök a drogozáshoz. Ott is a néni csak sovány akart lenni.

máj. 7. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki ír ilyet de most komolyan? Minden egyes nap rájövök, hogy nem én vagyok a földönkivüli ezen a baszott bolygón.🤣
máj. 7. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

17

Ugyanez TwT

máj. 7. 15:12
 19/19 tothp ***** válasza:
100%
Farsangi buliban. Ha vegyvédelmi ruha és gázálarc a jelmezed. Próbáltam :-)
máj. 7. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!