Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert van meg mindig a hatamon...

Miert van meg mindig a hatamon haj reteg??

Figyelt kérdés

155cm es most 61 kg vagyok mar 🙏🙏. 63 kg-rol indultam. Mult heten hetfon kezdtem eletmodvsltast, ebedre vacsorara csak parolt zoldseget eszem savanyusaggal kaposztaval, uborkaval ceklaval, eszek meg halat csirket, fott tojast. Tehat igyekszem egeszsegesen enni. Es ezek melle jarok futni szinten mult het hetfo ota. Nagyon docogosen memt az elejen, de mar tovabb birok futni joval.

Tehat ez az eletmodvaltas ahogyan eszem eljarok futni a labaimon karomon mar latszik, legalabbis nekem feltunt. De van meg hathajam... es ez zavar:( hogyan tunik el az onnan? Vagy annak kell sok ido?

A futas melletteg nagyon sokat gyalogolok, talan segithet ez is valamit.

Koszi, ha valaszoltok ra🤗

máj. 9. 20:08
 1/1 Janaqks ***** válasza:
90%

Nem másfél hét alatt került oda, így nem is másfél hét alatt fog eltűnni.

Az is segítene valamennyit ha nem csak futnál, hanem egész testes edzést is csinálnál, az tónusosabbá, feszesebbé tesz, de a futás is egész jó

máj. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!