Kellene fogynom a számok alapján?

válasza:Nem kell fogynod.
Te pszichológushoz menj, a lány osztálytársad pedig az anyjába!

válasza:Önbizalom kellene, semmi más. Ne hagyd, hogy ezek a beszólások megragadjanak benned, sokszor nem rólad szól hanem a másik fél frusztrációját tükrözi vissza.
Régen engem is piszkált ugyanezzel 2 betegesen vékony lány. Aztán kiderült, hogy őket fiúk piszkálták azzal, hogy nincs mellük. Gonoszak a tinik. 🤷🏽♀️

válasza:

válasza:#5 Senki sem születik úgy, hogy utálja önmagát.
Sajnos ha rossz a környezet és sokáig megy ez a beszólogatás, megragadhat a gondolat, hogy talán igaz és valami baj van az áldozattal.
Pont ezért nem lehet elégszer ismételni, hogy a verbális bántalmazás a bántalmazó ember keserű lelkivilágát tükrözi.
A kérdező nem tűnik önbizalomhiányosnak de mégis kiírta a kérdést, várta a megerősítést úgyhogy fontosnak tartottam megemlíteni.
Könnyebb az önbizalmat megerősíteni mint a leromboltat újjáépíteni.

válasza:Kép nélkül kb. lehetetlen megmondani.
Én 168cm és 61kg voltam, mikor elkezdtem diétázni. Papírforma szerint kb. hasonlóan nézhettem ki, mint most te. Viszont nekem szabályos tokám volt, a hasam előrébb volt mint a mellem, a felkaromon lötyögött a zsír. Mindezt azért, mert kb. 0 izom volt rajtam. Nagyobb izommennyiséggel jó lett volna az a súly. 8 kiló fogyás után kezdtem el súlyzós edzést végezni és 3 év alatt eljutottam odáig, hogy most 59kg-osan kimondottan jó alakom lett.
Szóval hogy rajtad mennyi zsír van, azt így lehetetlen megmondani.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
a gyümikért és a zöldségekér nem vagyok oda de pls ne fikázzatok
Ebben az évben szeptember közepe tájékán kezdtem el komolyabban szálkásítani. Edzeni most csak itthon szoktam minimum fél órát. Konditerembe mennék legszívesebben, viszont jelenleg az anyagiak miatt nem tudok.(ez előtt sokat jártam terembe, ami által viszonylag...
Természetesen arc nélkül gondoltam, de akár privátban is
2 hét múlva lesz egy esemény, ahol kicsit csinosabban kell megjelenni és szeretném, ha nem lenne ennyire nagy a hasam, de emellett hosszú távon is érdekelnének a válaszok. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, általában nyersen és öntetek nélkül, emellett tojást,...
23,5 éves vagyok, fiú, 188 cm magas, 95 kg, orvosi vizsgálaton azt mondta a doki, hogy a magasságomhoz képest nem vészes, mert megoszlik rajtam a szerinte "kis túlsúly". Főleg a derekamnál látszik,hogy meghíztam az utóbbi időben (8-10 hónap alatt kb 10 kilót szedtem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!