Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kellene fogynom a számok alapján?

Kellene fogynom a számok alapján?

Figyelt kérdés
166cm vagyok és 58kg a lány osztálytársam azt mondta szerinte fogynom kellene mert nem vagyok eléggé vékony . S-m felsőket hordok és 38as nadragokat. Én nem látom magam kövérnek. Véleményetekre lennék kíváncsi. 18 éves vagyok lány.

2025. júl. 3. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell fogynod.

Te pszichológushoz menj, a lány osztálytársad pedig az anyjába!

2025. júl. 3. 14:35
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell, rendben van ez így.
2025. júl. 3. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2025. júl. 3. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Önbizalom kellene, semmi más. Ne hagyd, hogy ezek a beszólások megragadjanak benned, sokszor nem rólad szól hanem a másik fél frusztrációját tükrözi vissza.

Régen engem is piszkált ugyanezzel 2 betegesen vékony lány. Aztán kiderült, hogy őket fiúk piszkálták azzal, hogy nincs mellük. Gonoszak a tinik. 🤷🏽‍♀️

2025. júl. 3. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem vélemény kérdése. Tisztában van a tényekkel.
2025. júl. 3. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 Senki sem születik úgy, hogy utálja önmagát.

Sajnos ha rossz a környezet és sokáig megy ez a beszólogatás, megragadhat a gondolat, hogy talán igaz és valami baj van az áldozattal.

Pont ezért nem lehet elégszer ismételni, hogy a verbális bántalmazás a bántalmazó ember keserű lelkivilágát tükrözi.

A kérdező nem tűnik önbizalomhiányosnak de mégis kiírta a kérdést, várta a megerősítést úgyhogy fontosnak tartottam megemlíteni.

Könnyebb az önbizalmat megerősíteni mint a leromboltat újjáépíteni.

2025. júl. 3. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:
14%

Kép nélkül kb. lehetetlen megmondani.

Én 168cm és 61kg voltam, mikor elkezdtem diétázni. Papírforma szerint kb. hasonlóan nézhettem ki, mint most te. Viszont nekem szabályos tokám volt, a hasam előrébb volt mint a mellem, a felkaromon lötyögött a zsír. Mindezt azért, mert kb. 0 izom volt rajtam. Nagyobb izommennyiséggel jó lett volna az a súly. 8 kiló fogyás után kezdtem el súlyzós edzést végezni és 3 év alatt eljutottam odáig, hogy most 59kg-osan kimondottan jó alakom lett.

Szóval hogy rajtad mennyi zsír van, azt így lehetetlen megmondani.

2025. júl. 4. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
#7 vagyok. Azt még kifelejtettem, hogy így utólag ma már fordítva csinálnám. Először izmosodnék, nem figyelve arra, hogy mennyi zsír jön fel mellé (mert fog), és utána diétáznék, mert nagyobb izomtömeggel sokkal könnyebben megy a diéta már.
2025. júl. 4. 11:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, de ez nem azt jelenti, hogy nem szükséges formálnod a tested. Nekem például nagyon lógott már tiniként is a bőröm, full úgy néztem ki mint aki hirtelen fogyott 40 kg-ot, pedig sosem fogytam. Ez félrevezető lehet mások számára.
2025. júl. 4. 13:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Most találkoztam ezzel a csajjal és elkezdi fogytál? Mondtam igen elkezdi miért ?? Most mi baja van a csaj egymagas velem 55kg
2025. júl. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi idő alatt lehet/kellene leadni 15-20 kilót egy 100 kilós 26 éves nőnek? 4-5 hónap? Decemberre/januárra már el akarom ezt érni.

Ebben az évben szeptember közepe tájékán kezdtem el komolyabban szálkásítani. Edzeni most csak itthon szoktam minimum fél órát. Konditerembe mennék legszívesebben, viszont jelenleg az anyagiak miatt nem tudok.(ez előtt sokat jártam terembe, ami által viszonylag...

Előtte utána fotók!? Kellene egy kis motiváció

Természetesen arc nélkül gondoltam, de akár privátban is

Mit kellene/nem szabadna ennem, hogy kicsit laposabb legyen a hasam?

2 hét múlva lesz egy esemény, ahol kicsit csinosabban kell megjelenni és szeretném, ha nem lenne ennyire nagy a hasam, de emellett hosszú távon is érdekelnének a válaszok. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, általában nyersen és öntetek nélkül, emellett tojást,...

Hogyan kellene/mit kellene változtatnom, hogy fogyjak?

23,5 éves vagyok, fiú, 188 cm magas, 95 kg, orvosi vizsgálaton azt mondta a doki, hogy a magasságomhoz képest nem vészes, mert megoszlik rajtam a szerinte "kis túlsúly". Főleg a derekamnál látszik,hogy meghíztam az utóbbi időben (8-10 hónap alatt kb 10 kilót szedtem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!