Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ruhában vagy anélkül tűnsz...

Ruhában vagy anélkül tűnsz kövérebbnek?

Figyelt kérdés
júl. 4. 22:22
A kérdező szavazást indított:
Ruhában
Ruha nélkül
Egyformán
48 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Színtől, fazontól és mintától függ.

Ruha nélkül olyan vagyok amilyen, de ruhával lehet játszani.

A túl bő, világos, esetleg nagy mintás ruhák szoktak kövéríteni illetve a rossz szabás.

Ha nagyon tetszik egy ruha néha bevállalom, hogy nem a legjobb formámat mutatja.

júl. 5. 00:09
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Mindenhogy!

Aki kövér, az kövér.

júl. 5. 11:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam, hogy kövérnek, hanem hogy kövérebbnek!

Ha valaki 50 kiló, de sátorruhát vesz fel, amitől 56-nak tűnik, akkor kövérebbnek látszik, mint ami! Szövegértéssel gondok vannak.

júl. 5. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
4%

3-as: ha tudod a választ, akkor minek írtál ki kérdést róla!

A válaszokat meg illene megköszönni..

júl. 5. 13:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Én honnan tudnám, hogy az itt lévő embereknek mi a szubjektív véleményük önmagukról?
júl. 5. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
4%
5-ös: és mihez kezdesz ezekkel a véleményekkel?!
júl. 5. 13:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy egy lenge pólóról beszélünk, vagy egy passzentos körözött sonkás feszülős cuccról.
júl. 5. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek azzal, aki szerint a kövér az mindhogyan kövér. Ezen nincs mit szépíteni. A ruha csak annyit számít, hogy mennyire visszataszítóan kövér. Soványnak nem fog látszani semmiben, akármit is vesz fel
júl. 5. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ruhától függ. Nekem normál a súlyom, de nem vagyok vékony. És van olyan ruha ami abszolút elvonja a figyelmet a vaskosabb részeimről, meg olyan is amiben úgy nézek ki, mint egy tehén.

De még ruha nélkül se mindegy pl. a testtartás, attól is tűnhet kövérebbnek valaki.

júl. 6. 09:02
 10/12 anonim válasza:
A ruha fajtájától is függ. Tehát például egy fekete szűkítő szoknyába vékonyabbnak tűnök de egy melegítő ruhába viszont kövérebbnek
júl. 6. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!