100 kilóról hány kilóra sikerül lemennem szeptemberig?
Május 1-én 100 kiló voltam, azóta odafigyelek az étkezésemre. Megfogadtam, hogy szeptemberig nem állok mérlegre. Minden 8. napon laza napot tartok, azaz kicsivel többet eszem olyankor, a többi napon viszont éppen annyit, hogy ne legyek éhes. Május óta a ruháim lazábbnak érződnek, de ennyi. Kalóriaszámolás: nincs
Sport: nincs
Minimális szénhidrát és cukor, sokféle zöldség és fehérjék, bő folyadékbevitel.
Nem: nő
Kor: 25
Magasság: 167
Azért írom ki ezt a kérdést, mert már nagyon türelmetlen vagyok, szeretnék túllenni ezen az egészen, olyan lenni mint régen, és most valahogy jólesik ide kiírni ezt. Nyilván nekem is van sejtésem, de érdekel más emberek tippje is.
Ki mit tippel, szeptemberben hány kiló leszek?

Hát így hogy kalóriát nem számolsz, senki se tudja megmondani.
Május 1-től számítva egy kb. 15 kiló lemehet augusztusig, sok rajtad a túlsúly, szóval az elején szerintem az reális, de így, hogy nem számolod a kalóriát, kitudja.

Ruhaméret változott már?
Vagy könnyebben felcsúszik a farmer?
Valamin csak látod.

Havonta max. egy-két kiló az, ami még egészséges, föleg ilyen nagy túlsúly esetén.
Másrészt jobb ötlet megfelelöbb összetételü ételeket enni, amikor kevesbb kalória mellett is jól laksz, ha ugyanis magas kalóriatartalmú ételeket fogyasztasz, sokkal kevesebbet tudsz fogyni. A jól lakást meg nem a kalóriatartalom okozza, hanem a fizikai mennyiség.
“Másrészt jobb ötlet megfelelöbb összetételü ételeket enni, amikor kevesbb kalória mellett is jól laksz, ha ugyanis magas kalóriatartalmú ételeket fogyasztasz, sokkal kevesebbet tudsz fogyni.“
Minimális szénhidrát és cukor, sokféle zöldség és fehérjék, bő folyadékbevitel.
Szerepelt a kérdésemben.

4
Ne írj már hülyeséget neki. 100 kilóból, főleg az elején, nem havi 1-2 kilót kell fogynia.
Akkor mi lesz ha már csak 66 kiló lesz. Akkor mennyit mondasz neki? Havi 10 dkg fogyást.
5 hónap alatt 100 kilóból bőven lemehet. Szép is lenne ha csak 5 kilót fogyna.

Az elején a heti 1 kg fogyás tök jól összejöhet, szóval ha feltételezzük, hogy jelenleg heti 1 kg-t fogysz, akkor a 15 kg fogyás reális lehet szeptemberig. Persze lehet most nem épp 15 lesz, de akörül.
Én amikor elkezdtem fogyni, 115 kg-ról indultam. Az első hónapban 5 kg lement, utána pedig még 2-3 hónapig sikerült havi 4, 4,5 kg-t fogynom. Utána persze belassult, de az első pár hónapban a sok fölöslegből azért gyorsan mentek a kilók.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!