Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Klimax alatt/után vagyok és...

Klimax alatt/után vagyok és nem tudok fogyni, sőt! Heti kétszer edzek, súlyokkal, saját súllyal, kardiózok is, számolom a kalóriákat, deficitben vagyok, de nem vészesen, jók a makrók is, orvossal egyeztettem, leleteim rendben. Mit csináljak még???

Figyelt kérdés

2025. aug. 9. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Írd fel azokat a kalóriákat is, amiket kifelejtesz, vagy nézd meg, a kiszámolt kalóriakeret nem téves-e.
2025. aug. 9. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Kalóriabázist használok, mérek mindent grammra.
2025. aug. 9. 18:34
 3/11 anonim válasza:
53%

Ha ez vigasztal: napi 600 (igen, hatszáz) kaloriával sem tudtam fogyni! Stagnált a súlyom.

Egyelőre nem tudtam megoldani, már átmentem "lesz@rom" kategóriába, pedig nekem 8 kilós kettlebellem van.

2025. aug. 9. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Kellene nem, kor, súly, magasság, egybefüggő edzések időtartama és gyakorisága. 3 napos étkezési napló. Jelenlegi kcal keret. Es a fentiek közül mit mennyi ideje csinálsz.

Utána tudunk segíteni.

2025. aug. 9. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Ajánlott egy labor, tünetek nélkül van hashimotom, 1300 feletti anti-TPO-val.

1200-zal indult el a fogyás, ennyire lenyomja az alapanyagcserém :(

2025. aug. 10. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Az ösztrogén csökkenése is befolyàsolhatja. Ha kevés, akkor általában a has gömbölyödik.
2025. aug. 10. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Centikben sem fogysz?

Amikor én elkezdtem edzeni a diéta alatt, akkor megállt a kg-ban mérhető fogyásom, viszont elkezdtem formálódni. Néhány hónap múlva ugyan annyi kg voltam, viszont sokkal jobban néztem ki.

2025. aug. 11. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem vészesen vagy deficitben, akkor kicsit próbáld lejjebb venni a kcal-t. Mondjuk 300 kcal-val.
2025. aug. 11. 12:54
 9/11 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok és 64 kiló. Egyre szélesedem. Heti háromszor edzek edzővel, saját súllyal és súlyzókkal, 2× kardiózom is. Dietetikus állította be a kalóriámat max. 1400-ra, ezt tartom. 2 hónapja csinálom, ezalatt "híztam" 4 kilót.
2025. aug. 13. 08:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tuti biztos vagy benne hogy jól számolod a kalóriákat?

Az 1400 tökéletesnek tünik, 2 hónap alatt ezzel lemegy 3 kiló is.

Ami elcsúszhat

- izmot szedtél fel. Rengeteget edzel. Nem lazábbak a ruhák? Nem jobb a közérzet? Nem látszik régi meg új képeken hogy formásabb vagy?

- rossz a mérés: reggel méres mindig és wc után, kaja előtt?

- valami hátterbetegség. Az életmódod tökéletesnek tűnik tehát ha emelett nem sikerül fogyni érdemes lenne kivizsgálni. Mert ez így nem oké

2025. aug. 13. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen szakember tudja megvizsgálni, hogy rendben van-e az emèsztőrendszerem ès a bèlflórám?

Elèggè rosszul táplálkozom, ezt tudom magamról. De az elmúlt 1-2 èvben rohamosan nő a súlyom ès nem igazán változtak az evèsi szokásaim, sem a mozgással kapcsolatos tevèkenysègeim. Kihez tudnèk fordulni, hogy tegyük rendbe az ètkezèsem (utálok főzni, emiatt...

Makrók szerintetek rendben?

Heti 5 edzést csinálok, mindegyik alkalommal odateszem magam, 164 magas vagyok, 60kg. Izomnoveles szempontjából érdekelne, hogy így rendben van-e? Rosszabb napokon 100gr ch, 60gr fehérje, max 40gr zsír. Általában 80gr ch, 80gr fehérje, 35gr zsír Szerintetek...

40 nap alatt 5,3 kg-ot fogytam. A fogyás üteme rendben van?

Nem fogytam gyorsan sokat vagy lassan keveset? Ez így normális tempó?

Ez igy rendben van?

22 eves vagyok,162 cm, kb 57-58kgre hiztam fel 52rol az utobbi par honapban. Eloszor leszeretnek fogyni, mar fel eve aktivan heti 5-6x sulyzos edzest vegzek, de ezt elszeretnem hagyni es amig el nem erem a kivant sulyt futast es hiit edzeseket szeretnek vegezni heti...

Inzulinrezisztencia esetén rendben van, hogy rosszul vagyok néhány ételtől?

Első étkezés után lépnek fel általában. Teljes kiőrlésű kenyeret eszem. Ma reggel a zabkásától (tejszín, víz, erithrit, fahéj) érzem magam nem túl jól. Kb. mintha részeg lennék. A múltkor a paradicsomtól voltak ugyan azok a tünetek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!