Fodor Nóra, az iszlám feleség a közösségi médiából nemrég rosszul lett. Vajon használ valami fogyasztószert és attól ájult el?
Ismeritek Nórát a Tiktokról, Instáról, FB-ról? Ő az a nagyon cuki, de erősen túlsúlyos, magyar, de iszlámra áttért fiatalasszony a közösségi médiaplatformokon, aki muszlim férjével Islammal aranyos videókat készít.
Nemrég arról posztoltak, hogy pár nappal ezelőtt Nóra éjjel felkelt és elájult, alig tudták felébreszteni. Utána kórházban kivizsgálták, és szerencsére nincs komolyabb baja.
Aztán elmesélte, hogy az elmúlt 4 vagy 5 hónapban közel 20 kilót fogyott. Dietetikussal dolgozik együtt és heti 2x edzőterembe jár.
Ennyit árult el, de én feltennék egy kisebb összeget arra, hogy lehet szed/szúr valamit, Ozempicet, Saxendát vagy Mounjarot. Nekem is fel akarta írni endokrinológus, diatebológus ezeket, pedig rajtam "csak" 20 kg felesleg van. De annyira félek a mellékhatásoktól, hogy nem mertem elszánni magam, hogy kipróbáljam.
Lehet, rosszindulatú vagyok, de szerintem aki mostanában ilyen "könnyen", hirtelen, látványosan elkezd fogyni (Meghan Trainor, Lizzo, Kelly Clarkson, Demi Lovato), ők tuti mind használják ezeket a GLP-1 cuccokat.
Mit gondoltok?

válasza:Egy szóval sem akartam bántani Nórát. Csak érdekel a dolog. És ha mondjuk tényleg szúr valamit, akkor szerintem tök jó lenney ha transzparensen beszélne erről. Mert persze engem is nagyon vonzana az 5 hónap alatt mínusz 20 kg gondolata, de ha cserébe elájulok, akkor próbálkozom még inkább a diétával meg a sporttal.
Mondjuk igen, az ő súlya már olyan nagy, hogy valószínűleg még mindig jobb akár a gyógyszeres segítség, mint hogy ha így marad.
Nekem is jót tenne valószínűleg, a koleszterinem, inzulin értékem biztosan javulna, ha tudnék fogyni hipp-hopp 10-15 kilót. De rettegek a mellékhatásoktól. :/
Csak elmélkedem a posztban. Nórának jobbulást kívánok és remélem, többször nem esik meg vele ilyen.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem követem, néha felugrik.
De nekem nem tűnt fel, hogy fogyott 😃
Lehet koplal,vagy nála 100kilóval kevesebb tesre alkalmas diétát követ. Azt nem fogja megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!