Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hey, létezik ilyen fogyást...

Hey, létezik ilyen fogyást támogató zsír égető tabletta?

Figyelt kérdés

Szóval, egy fogyást segítő tablettát keresek a

🎉gyengébbek kedvéért, ami segíti és támogatja a fogyást🎉 szóval van valami? Úgy - 7kgt akarok. A pénz nem akadály, csak olyat írjátok ami tényleg segít. Ja és zsír égető is jöhet, olyan is mai csak kicsit használ

okt. 30. 10:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
12) kösz.. Most meg jobban gyűlölöm, hogy 18 leszek
okt. 30. 15:48
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik
okt. 30. 17:11
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 18 éves létedre azt se tudod, hogyan kellene egészségesen táplálkozni...
okt. 30. 18:03
 14/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 18, miért kell ezzel bántani? Annyira félek amúgy is ettől a számtól. Btw ha még mindig nem érted, akkor kívánom ez legyen a legnagyobb boldogságod az életben hogy ezzel szekalsz
okt. 30. 18:45
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen hogy nem akadály a pénz? És ha már ennyi van hogy nem jut egy normális pszichológusra?

Ennyi erővel fizess be egy zsírleszívásra

okt. 30. 18:46
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Rybelsus. Glp-1 analog. Segit az ehsegszabalyozasban. 30as bmi felett tudja orvos felirni. Neked 17.5
okt. 30. 18:56
 17/32 A kérdező kommentje:
17) két cégünk van +egy alapítványunk, tényleg nem lenne akadály. Voltam magán pichologusnal a vadaskertben de az egy rosszindulatú nő volt.. Szóval így is van két pichologusom.. De most mivel őszi szünet van nem vállalnak. :((
okt. 30. 19:07
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

#18 dehogy 17.5 a bmi je.... te csaj, lassan 2D-s leszel. Egy darab kartonpapír. De komolyan! Meg akarsz halni? Pasinak akarsz bejönni? Csak szólok, senkinek nem kell egy halom csont egy vékony bőrdarabba csomagolva. Esztétikailag undorító.

Kérlek kezeltetsd magad mielőtt az életedbe fog kerülni. Gondolom szüleid is ellenzik ezt az egész szart amit művelsz magaddal. Hallgass rájuk.

okt. 30. 22:02
 19/32 A kérdező kommentje:

20) nem nem nézik el, csak ideig óráig titokban lehet tartani..

És nem én nem az a lány vagyok aki egy fiu miatt mindent, ha szeret valkai az mindenképpen szeretni fog, aki meg nem az nem. És nem tudom igazából meguntam ezt ki fejteni nyíltan.. Úgysem érti senki.

okt. 30. 22:08
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
18as vagyok. A szüleid ha megfelelően figyelnek rád már az elején észreveszik. Tudom, mert én is benne voltam, igaz nem oylan durván és nekem nagyjából ugyanannyi maradt a súlyom, csak billegett, mivel néha bulimiás voltam, néha meg alig ettem. De aztán sikerült kikászálódnom, az a gondolat hajtott, hogy ha alultáplált leszek, sosem lehetek erős és izmos igazán, nem lesz energiám semmire, nem lehetek élsportoló, MEG FOGOK HALNI... Ha akarod, írhatsz nekem privátban, őszintén szeretnék segíteni neked. Ne feledd, mindenből van kiút.
okt. 31. 02:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!