Mit szoktatok csinálni félreevés után?

válasza:Ha a hosszutavu egeszseg es celok vannak fokuszban akkor a legjobb dolog figyelmen kivul hagyni. Es ugyanugy folytatni az egeszseges eletmodot mint ekotte. Komoenzalassal csak ordogi korbe kerulnel.
Es azzal parhuzamosan h figyelmen kivul hagyod, el kwll gondolkodni hogy mi vezetett a felreeveshez, miert definialod felreeveskent es maskor hogy lehet megelozni.
Pl: tiszta etkezes de napok ota kivansz kakaos csigat. 4dik napon megeszel 3mat.
Helyette: amikor legkozelebb kivanod, eszel egy felet, mellette egy kis skyr joghurtot gyumolccsel a feherje es a gyumolca miatt. Es mwgy tovabb mimden

válasza:Kinek mi segít, én régebben sokmindent próbáltam, amit kompenzálásnak lehetne nevezni. Lediétáztam, lesportoltam, de a legrosszabb, amikor az ilyen kilengések azt eredményezték, hogy újra visszacsúsztam a falászavarba és feladtam a diétát, mert a bűntudattal bántottam magam.
Ma már életmódot váltottam, két éve. Rájöttem, nem a falással van a baj, hanem a másnapot kell átgondolni, hogy visszarázódjak. Nagyritkán beszervezek magamnak ún. "piros napot, amikor eszek számolgatás nélkül. Mert szeretek enni, szeretem a jó ételeket és ezzel nincs baj. Így neveltek, ez a hozott anyagomba tartozik.
Azon dolgoztam az elmúlt években, hogy ezt hogyan tudnám belevinni a fogyásba, és sikerül.
40 kilót fogytam úgy, hogy a mai napig szoktam egy-egy nap többet enni, mint a keretem. Megtanultam, hogy nem büntetem magam, nem vonom meg magamtól, csak épp ezek a "piros napok" havi egyszer, nagyon max kétszer vannak és ennyi. Nekem ez így tartható, és jó.

válasza:Elöször is meg kell keresni az okát, mert vagy túl keveset eszel mennyiségben van kalóriában, vagy túl egyoldalú az étrended, azaz "diétázol", letiltasz több mindent.
Ez után meg tudod változtatni az étrendedet, hogy kellöen változatos legyen, olyasmiket egyél, amiket szeretsz és ami izlik neked, megfelelö mennyiségben, hogy ne legyél éhes, vagy kívánós.
Màsodszor, ha ilyen elöfordul (néha), akkor egyszerüen nem kell vele foglalkozni, a következö étkezés/nap során a megfelelö módon folytatod az egészet.
Egy napi túlevéstöl nem lehet hízni, nem lesz töle semmi baja a fogyásodnak, a legnagyobb veszély, hogy egyre gyakrabban csinálsz ilyet, és ezért nem fogsz haladni.

válasza:Nekem bevan iktatva heti 1 bármit étkezés. Ha a héten leginkább lángost zabáltam volna akkor arra időzítem.
1 étkezésen úgyse tudom annyira túlenni magam hogy semmissé tegye az egész hetes erőfeszítéseimet.

válasza:

válasza:

válasza:Számolom a kalóriákat, csak annyit eszek amennyi belefér a keretbe.
Én napi 3000 kalória felett égetek, ennyit enni szinte lehetetlen ha egészséges ételeket eszem és szénhidrátokat a minimumra csökkentem.
Ha mégis megkívánnék valami chipset vagy csokit azt megeszem, nem görcsölök rajta. Úgyis szükségem van rá az edzéshez és inkább ebből töltöm fel a glikogén raktàraimat mint kenyérből vagy rizsből. 200-300 kalória nasi minden nap belefér.
Próbálom 1700-2000 kalória között tartani a bevitelt (kb.500-600 kalória reggel,délben,este+nasi)
A lényeg hogy szinte csak húst és zöldséget eszem. A szénhidrátból csak azt amit tényleg élvezek, attól nem lesz gyorsabb a fogyás ha kínozom magam.
Ha mégis tényleg nagyon sokat ennék egy nap akkor azt is lexarnám, mert csak egy napot vesztettem, ezen nem múlik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!