Találkoztatok olyannal hogy két nap alatt három kilót hízik az ember úgy hogy a súly fent is marad?
Figyelt kérdés
Nem volt őrült a diéta amit csináltam, kb havi egy kiló ment le. Történt egy tragédia, összevissza ettem és majdnem plusz három kiló lett a "jutalom" ami másnap sem ment le, megjönnie sem kellene most. Teljesen elszörnyűlködtem. Persze kezdem elölről a diétát és teszek ellene de ez a tempó iszonyatosan gyorsnak tűnt,. esetleg érdemes nézni egy pajzsmirigy hormont szerintetek?nov. 6. 10:42
1/8 anonim válasza:
KIs logika nem ártana.... KIzárt hogy 3 kg-nyi ételt inkább 5 megettél egy nap. Hetente mérd magad és egy naptól semmi nem változik. HAvi 1 kg pont jó fogyási ütem.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Az egyetlen amit nézned kell az az étkezési naplo es azt optimalizálni. A zsír építés és bontás pedig inkább 5-7 mint 1 nap
3/8 Flagstaff 

válasza:

válasza:Majd lemegy pár nap múlva, nyugi. Egy kicsit még időzik benned a kaja, plusz a víz, amit a szénhidrát meg a só köt meg. (Gondolom, nem uborkából meg lecsópaprikából ettél összevissza.) Részvétem a tragédia miatt, kitartást a továbbiakhoz!
4/8 anonim 

válasza:

válasza:A glikogénraktárak, a salak és a vízvisszatartás se olyan, hogy egy nap alatt ürül ki. Adj időt a testednek, nem verseny. Folytasd, ahogy eddig, ne foglalkozz vele.
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Hízással nem, az nem ilyen gyors, de testsúlynövekedéssel igen. Velem történt ilyen, vizesedés volt a túl meleg idő miatt. 4-5 nap De össze bírok enni annyi zöldséget is hogy megugorjon ennyit. Lemerült glikogén raktárra jól bezabálni édességből, amit ha jól értem te csináltál, attól is felugorhat ennyit, kaja súlya a beleidben+glikogén által megkötött víz. Biztosan nem 3 kg zsír. Nyugodj meg. És nyugodtan lazíts egy kicsit, ne édességet édességgel, de ne légy olyan szigorú ha egyszer már a padlón vagy.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha három kilót ettél-ittál az ott marad egy ideig. Majd kiürül
8/8 anonim 

válasza:

válasza:3 kg tartós túlsúlyhoz kb. olyan 25-30 ezer kcal kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!