Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 75kilogrammot hány év leadni?

75kilogrammot hány év leadni?

Figyelt kérdés
nov. 12. 19:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
67%
Így látatlanba nehéz megmondanni. 1-3 év. A diéta és a konzisztencia a kulcs, nyilván 1-1 csalónap nem számít ekkora mértéknél. A sportot szépen lassan építsd fel, ne sérüljenek a porcok, ne törjenek a csontok, ne legyél 1 hónap alatt kiégve, hogy aztán az egészed inkább csak "hagyd a picsába". Szépen egyenletesen, fegyelmezetten. Hajrá, szurkolok :)
nov. 12. 20:03
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Az első évben 40-50 is lemehet, utána lassabban. 3év szerintem reális, de nem egyszerű. Viszont akár 1hónap után már látszik az eredmény, ami további motivációt adhat.
nov. 12. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
8%
Lehet egyetlen másodperc, meg lehet egy be nem teljesült örökkévalóság is. A kettő között bármi előfordulhat, az adott személytől -és annak körülményeitől függően.
nov. 12. 22:57
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon személy függő. Én stabilan csak 'lassú' diétával tudok fogyni az kb havonta 1 kiló. Az én tempómbsn ezért kb 75 hónap lenne. Nyilván lehet hogy nálad ennél gyorsabb lesz de a fenntarthatóság iszonyatosan fontos ennél a súlynál, legalábbis szerintem
nov. 13. 02:30
 5/17 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Egy átlagembernél havi 2 kg leadása javasolt, vagyis bő 3 év.

De ne így állj hozzá, hogy 3 év kell leadni 75 kg-ot, hanem hogy két hét kell leadni egy kilót.

nov. 13. 06:08
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

2-3 év biztosan, amiben egészséges ütemben lehet adni.

Heti -0.5-1 kg az egészéges mértékű súlyvesztés.

nov. 13. 07:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy összességében 3 év lesz, mire eléred a számodra ideális testsúlyt. De az első évben fogod leadni a felesleged 70%-át, a többit 2 év alatt. Az utolsó 10 kg lesz a legnehezebb. Az első tíz kg úgy fog leugrani rólad, hogy majd csak nézel.

Én tavaly fogytam 20 kg-ot, ennyi volt a súlyfeleslegem. Az első 6 kg az első hónapban ment le, a többi folyamatosan, néha stagnálva, kb. fél év alatt. Az utolsó 5 kg-mal vért izzadtam :-)

nov. 13. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

7 vagyok

Ahhoz képest, hogy az első hónapban leugrott 6 kg, később az lett az átlag, hogy három hétig 10-30 dkg-ok mozogtak, aztán hirtelen lement 2 kg, aztán megint hetekig semmi. Ilyenkor beiktattam egy csaló napot, utána szigorúan vissza és ez meglökte a sort, ilyenkor ugrott le 1 kg is akár.

nov. 13. 10:26
 9/17 anonim ***** válasza:
21%
Azért jellemző a GYK-s ostobaságra, hogy eddig senki sem kérdezte meg, hogy hány kg vagy.
nov. 13. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

9-es!

Mert mindenki érti a kérdést és feltételezi, hogy a kérdező is érti, nem 86kg-ból akar 75-öt leadni, hanem 75, vagy több kg a súlyfelesleg és azt akarja leadni.

nov. 13. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!