Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogytatok leghamarabb?

Hogy fogytatok leghamarabb?

Figyelt kérdés

Mi titkotok?

Akik nem genetika miatt tartják a súlyukqt évek3n keresztül.

Én 4 évig birtam odafigyeléssel és szigorú diétaval, kaloriaszámlálással.

jan. 8. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Aki hamar fogy az nem tartja meg. Nekem akkor sikerült megtartani évekig amikor örökre vezettem be új szokásokat. Adagokat csökkenteni, öszsetevőket cserélni és más kódszert keresni stresszlevezetésre. Egy szar munkahellyel visszajott egy kicsi de az ujban rogton tudtam ismet tartani.

Azota meg wegovyn vagyok. Ugyanugy kaloriaszamlalas es mini adagok de az erzes hogy erzek jollakottsag erzetet es nem csak a szamok alapjan itelem meg hogy kell e ennem és mennyit az nagy segitseg

jan. 8. 21:31
 2/13 anonim válasza:
67%
Reggel futopadon sétáltam 60percet emelkedőn gyors tempóban éhgyomorra, reggelire főtt tojást ettem, ebédre vacsira normál ételeket kb 1700kcal volt. Igy fogytam 10 nap alatt 3 kilót, egy hónap alatt 6 kilót összesen.
jan. 9. 00:27
 3/13 anonim válasza:
10%
Fóliás kristály, attól úgy látom csontig ledobják magukat páran ...
jan. 9. 01:19
 4/13 anonim ***** válasza:
35%

Nekem ez vált be:

- Éhgyomri kardió

- Esti súlyzós edzések

- 16:8 időszakos böjt - illetve néha heti 36 órás böjtök.

jan. 9. 02:46
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

A gyors és a fenntartható nem megy együtt. Vagy egyik, vagy másik. Amikor még nem tudtam, hogyan kell egészségesen fogyni, koplalással fogytam, persze vissza is híztam mindig.

Tartósan csak akkor ment, amikor a szervezetemnek megfelelő kalóriaszükségletet ettem, türelemmel, lassan fogyva.

jan. 9. 07:31
 6/13 anonim válasza:
13%
Tojásdiétával sikerült 2 hét alatt leadni 8 kilót , reggeli 3 főtt tojgli ebédre rántotta vacsira tükörtojás volt. Napi 12 tojás. Rengeteget fingottam.
jan. 9. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
1200 kaloriaval. 3 honap alatt 17 kilot. 2019ben. Amint meglatta az edzom hogy mit es mennyit eszek orditott hogy keves. Sosem felejtem el. De akkor mar keso volt. Maig van abbol a 3 alultaplalt idoszakbol megmaradt szervi problemam. Peidg azota visszahiztam
jan. 9. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
tudatosság, alázat
jan. 9. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
30%

"Akik nem genetika miatt tartják a súlyukat éveken keresztül."

Ilyen nincs. Azért hízunk, mert tartósan kalóriakereten felül eszünk, és azért fogyunk, mert kalóriakereten alul eszünk.

Akikre te azt mondod genetika, azok szimplán nem esznek annyit, mint a kövér emberek.

jan. 9. 17:08
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Epekő. Csodákra képes. Minden falat órákig tartó fájdalmat okozott.
jan. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!