Hogy fogytatok leghamarabb?
Mi titkotok?
Akik nem genetika miatt tartják a súlyukqt évek3n keresztül.
Én 4 évig birtam odafigyeléssel és szigorú diétaval, kaloriaszámlálással.

válasza:Aki hamar fogy az nem tartja meg. Nekem akkor sikerült megtartani évekig amikor örökre vezettem be új szokásokat. Adagokat csökkenteni, öszsetevőket cserélni és más kódszert keresni stresszlevezetésre. Egy szar munkahellyel visszajott egy kicsi de az ujban rogton tudtam ismet tartani.
Azota meg wegovyn vagyok. Ugyanugy kaloriaszamlalas es mini adagok de az erzes hogy erzek jollakottsag erzetet es nem csak a szamok alapjan itelem meg hogy kell e ennem és mennyit az nagy segitseg

válasza:Nekem ez vált be:
- Éhgyomri kardió
- Esti súlyzós edzések
- 16:8 időszakos böjt - illetve néha heti 36 órás böjtök.

válasza:A gyors és a fenntartható nem megy együtt. Vagy egyik, vagy másik. Amikor még nem tudtam, hogyan kell egészségesen fogyni, koplalással fogytam, persze vissza is híztam mindig.
Tartósan csak akkor ment, amikor a szervezetemnek megfelelő kalóriaszükségletet ettem, türelemmel, lassan fogyva.

válasza:

válasza:"Akik nem genetika miatt tartják a súlyukat éveken keresztül."
Ilyen nincs. Azért hízunk, mert tartósan kalóriakereten felül eszünk, és azért fogyunk, mert kalóriakereten alul eszünk.
Akikre te azt mondod genetika, azok szimplán nem esznek annyit, mint a kövér emberek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!