Próbálkozott valaki már azzal, hogy naponta csak egyszer eszik?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Gondolom jo sok szenhidratot esztek, az mozgatja a vercukrot, aztan persze hogy ehesek vagytok. Nem csoda. Nekem az animal based etrend valt be es napi egy eves (OMAD). Tehat foleg hus, belsoseg, zsír, keves gyumolcs, nyers tej, keves tejtermek, kis mez, tojas, hal. Ennyi. A sok slave foodot meg (kenyer, teszta, krumpli, rizs stb) meg egye akinek ket anyja van. Azoktol aztan egyfolytaban ehes az ember. Ugy persze hogy nem megy le se suly, se az idoszakos bojt nem megy, semmi nem megy ugy. Az emberiseg soha nem zabalt napi 5x, teljesen abnormalis dolog. Akit ez tenyleg erdekel, az nezzen utana hogy esznek az oslakosok akiket nem agymosott meg a civilizacio ezzel a sok baromsaggal. Kiserletezgessetek ki magatokon, en is azt csinaltam evekig es akkor az ember latja, hogy mi valik be.
Meg nezzetek meg a glikemias indexet. Esztek napi egyszer es akkor mondjuk egy nagy adag mittomen rizst, valami hussal stb, hiaba nagy adag, a szenhidrat GI indexe mutatja hogy a vercukor miatt hamar ehes lesz az ember, keptelenseg kibirni masnapig eves nelkul.
2. Ez ugy baromsag ahogy van, bocsi.
9
Stabil a vércukrod és a hangulatod is? Nem éhezel meg másnapig?
Én is hallottam már a magas fehérje és zsir alapú étrendről, de a modern táplálkozástudomány ellenzi. Miért ajánlják mindehol a teljes értékű növényi étrendet ha ez mégis jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!