Próbálkozott valaki már azzal, hogy naponta csak egyszer eszik?
19
Ez mondjuk lehetséges, de szerintem komplexebb kicsit a dolog.
Nagymamámék a háború alatt a repeszgránátok közepette egyszer ettek egy nap és nem lett pajzsmirigy problémájuk.
Most lettünk csak a nagy jólétbe ilyen életképtelenek, hogy 5ször kell együnk egy nap. Szerintem inkább a minőségtelen ételek okozzák a hormon-problémákat, nem az evések száma.

válasza:#21
Ha egy nap csak egyszer eszel, akkor kalória deficitben leszel,tehát ha akarod ha nem fogyni fogsz egészségtelen módon.
És ha egészségtelenül lefogysz a hormonháztartás megborul.
Nem az ételtől lesz valaki hormonbeteg, hanem a gyors egészségtelen fogyástól.
Hidd el a háború alatt a tápanyagszegény életmód miatt sokaknak megborult a hormonháztartás, de ha épp nem is, akkor vas, vagy vitaminhiányosak lettek.
Igen, csak ebédeltem.
Átmenetileg működött.
Szépen visszaszedtem mindent aztán.

válasza:Van ilyen ismerősöm, aki csak egyszer eszik, gyakorlatilag reggeltől estig egyfolytában eszik.
Amúgy ez mindenképpen hülyeség és egészségtelen. Egyáltalán nem ajánlom, hogy kipróbáld még akkor sem, ha csak fél óráig, vagy egy óráig tartana ez az étkezés.

válasza:Én még nem próbáltam a napi 1x étkezést. Nem is akarom. 4-5x eszem, kb. 3-4 óránként. Nekem még a 3x is kevés. Ha nem eszem, akkor éhes vagyok, gyenge, szédülök és nem tudok koncentrálni.
Nekem ideális a többszöri étkezés, mert így nem leszek annyira éhes, hogy rosszul legyek. Meg eleve nem tudok egyszerre sokat enni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!