Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy nő aki 168cm hány kilóval...

Egy nő aki 168cm hány kilóval lenne szép karcsú?

Figyelt kérdés

febr. 4. 15:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
NEM a kiló számít, hanem az izom-zsír aránya. Lehet 55 kilóval hájas, löttyedt, meg 80 kilóval karcsú, szuper alakkal.
febr. 4. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Pár százszor megkérdezted már. A BMI alapján még mindig valahol 52-72 kiló között tekinthető normálisnak a testsúlyod. Minél közelebb vagy az alsó határhoz, annál karcsúbb (vékonyabb) vagy, viszont annál kevesebb a kalóriabevitel is.

Kérdések kiírogatása helyett kezdj el sportolni, és könnyebb lesz karcsúnak lenni!

febr. 4. 16:10
 3/15 anonim válasza:
21%
Nem tudom, én még 168/50 kilóval is kaptam a nyávogó beszólásokat a hülye picsa osztálytársnőimtől.
febr. 4. 16:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

60

De egyébként erre nincs normális válasz, mert mindenkin máshogy néz ki x kg, és más az ízlés is.

febr. 4. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Még mindig nem mentél pszichológushoz, kérdező?

Olvasd vissza a korábbi kérdéseid alatt a válaszokat!

febr. 4. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
55-60
febr. 4. 21:33
 7/15 anonim válasza:
61%
3-as vagyok, amúgy miért pontoztatok le?
febr. 5. 03:59
 8/15 igazadvan ***** válasza:
100%
#7 mert húsz kilóval is kapnál. Mindig van aki beszól, bármi van, el kell ezeket engedni.
febr. 5. 13:33
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
58 kg
febr. 5. 15:09
 10/15 anonim válasza:
44%

Szia

Én 166/7cm vagyok és 64 kg.

Nem tartom magam karcsúnak, viszont én rengeteget sportolok.

Bőven napi 10K lépés felett vagyok, emelett úszok, futok, szobabiciklizek, illetve küzdősportolok. Nálam a gond az evéssel van, imádok enni, és sokat enni mégjobban.

Ha fogyni szeretnél sportolni kell elkezdeni valaamit, illetve figyelni a kcal bevitelt.

Ha küldesz képet én mondok véleményg ha szeretnéd

febr. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!