Milyen mozgás hatásos? Kufferból kéne fogynom.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3 Ne keverjük a szezont a fazonnal.
1: Ha deficitben vagy, fogyni fogsz. A plusz mozgás plusz energiát használ, de nem okoz lokális fogyást. Nincs lokális fogyás (csak a zsírleszívás).
2: Ha kellő mennyiségű fehérjét és szénhidrátot eszel, és MEGFELELŐEN edzel, akkor az izomzat nőni fog.
Ez utóbbi kezdőként enyhe deficit mellett is hozható, szóval lehet egyszerre kerekebb feneked, és pl kisebb derekad. Bizonyos edzettségi szint felett és testzsírszázalék alatt nem reális a kettő egyszerre.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most lenne lehetőségem nagyon jó árban venni egyet, de nem tudom érdemes e ebbe belefektetni pénzt. Akik használtak súlyozott hulahoppot azoknak bevált? És ha igen, akkor mennyi időn belül jött változás, vagy esetleg súly csökkenés?
Tapasztalatok érdekelnek.
54 éves vagyok, mindig is kicsit vastagabb volt a felkarom ezen a részen, de idővel egyre több lett ott a zsír, teljesen aránytalan a vékony izmos alkatomhoz viszonyítva. Heti 5x sportolok, nem eszem cukrot és feldolgozott kajákat. Tricepsz edzés sem segít, a zsír...
Melyik hatásos?
10 kilót szeretnék leadni, hamar. Kinek mi jött be? Ami nem érdekel, az a ketó, a vegán, és a gluténmentes. Annak örülnék, ha valaki konkrét recepteket írna. Edzeni járok. Csak eddig nem segített.
165 cm vagyok kb 57kg tehát vékony testalkatú,32 éves 2 gyerekes anya.de a hasam mint aki örökké terhes.Nem kicsi kidomborodó,hanem nagy!!! Olyan válaszát várom,aki már megkűzdött vele!!! Mi a legcélszerübb legjobb,leg gyorsabb megoldás ellene.? Fogyni nem szeretnék,csak hasból!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!