A Saxenda vagy a Mounjaro injekcióról szeretnék véleményeket kérni?

válasza:A wegovyit is tedd a lustába
Saxenda napi injekcio es kb 36 ezer / honap (de van 50ert is. 40 alatt mar lehet talalni, kerdezd a patikat). Kb 6 ora a haroideje tehat en este vagyok nassolos es aki felirta az kondta hogy akkor du 2-3 koeul szurjam. Konkretan az irodaban a munkanap kozepen. Hakossz.
Amugy a masik, rendesebb diabetologusom a saxendat rogton elvetette. Annyival jobb a wegovy meg a munjaro
Wegovy ia semaglutid hatoanyagtartalmi en azon vagyok. Az heti egy injekcio. Eloszor pici adag es negyedik honapra megy fel az emebr a 5enylegesen hatasos dozisra. Ha rogton azt kapnank akkoe brutal mellekhatasok lennenek. Igy is van akinek rossz valakinek meg se kottyan. En pl utobbi vagyok. Adagtol fugg de 58400 az elso ket honal es 78 ezer a harmadik. A negEdiket es otodiket nem tudom de asszem 98ig megy fel. Ez a havi adag. Tobbeknek hatasos az elso par adag is, azoknaj nem kell felmenni a terapias dozisig ami a 1.7 es a 2.4. Foleg gasztroenteorologiai mellekhatasok elofordulnak
Mounjaro kb mint a wegovy de abban meg egy fajta hatoanyag van tehat nagyjabol lehet azt mondani hogy jobb. Havi adag kb 150-300ig megy legalabbis nekem ezt mondtak es en emiatt valasztottam a wegovyt

válasza:

válasza:Saxenda 40e
Szarra se jó. Vagy 4 hónapig próbáltam, mert nagyon kitartónak kell lenni azt mondták..
Semmit nem fogytam. Nekem nincs farkas éhségem, alapból nem sokat eszek és vega vagyok, nem zabálok, olyan 1500 max a napi kalória bevitelem. Szívbetegségek miatt nem tudok edzeni, fogyni.
Ozempic és társai biztos hatásosabbak lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!