1/23 anonim válasza:
A ruházat miatt kevéssé összevethető. A magas derekú nadrág segít leszorítani az alsó hasfalat, amelyet a belső szervek zsákként kifelé nyomnak. A csontos mellkas láttatása is kissé a soványság hatását kelti. De valójában, célirányosan megnézve, gyakorlatilag ugyanaz az egyébként szép test van mindkét képpáron. Talán mégis, elölnézetben a köldök körül észrevehető az izmok feszességének változása. Ez persze lehet abból is, ha pillanatnyilag kicsit jobban megfeszítetted izmaidat.
Mennyi idő van a két kép között? Mit csináltál az eltelt időben? (Sport, táplálkozás, életmód stb.)
2/23 A kérdező kommentje:
1 éve kezdtem el rendszeresen sportolni, mostanában kezdek az étkezésre is figyelni. Heti 3-4 súlyzós edzés és 2-3 futás, ami mondjuk most télen kimaradt, de e héttől folytatom.
febr. 23. 19:59
3/23 anonim válasza:
Igen, a fenti bugyi sokkal jobban áll!
4/23 anonim 

válasza:

válasza:Hatalmas különbséget nem látok, de teljesen jól nézel ki.
5/23 anonim válasza:
...én voltam #1, ha tavaly ilyenkor kezdtél sportolni és a teljes testet edző mozgással kicsit alábbhagytál télen, akkor szerintem törvényszerű, ha így tél végire vesztettél vmit izmosságodból, télen a természet törvénye, hogy kis tartalék tápanyagot halmozunk fel az izmok rovására. Te esetedben semmilyen zsírfeleslegről szó nincs, se tavaly, se idén, remek alkatod van extra mozgás nélkül is. Egyrészt inkább az ősz végi állapotod lenne így igazán látványos. Mondom, most is nagyszerűen nézel ki, de ősszel valószínűleg még kirobbanóbban néztél ki / nézhetsz ki legközelebb. Másrészt ha éveken át kitartasz a rendszeres sport mellett, egy idő után már nem fog a tested némi alábbhagyás után se visszaalakulni korábbi állapotába (amely, mondom, esetedben nem azt jelenti, hogy valamiféle sokszor hangoztatott mozgásszegény, kevésbé egészséges állapot, hanem egy alapból is nagyon klassz alkat, amit még jobban ki tudsz művelni). Ezért van, hogy a sportolókon idősebb korukra is meglátszik, hogy sokat sportoltak, még ha már rég nem is teszik (persze az is igaz, eleve abból válik élsportoló, akinek eleve olyan alkata van, de az egyéni előzmények is számítanak). Na jó persze, az élsport mára egy durva világgá vált, cseppet se az egészség irányába, sajnos ez is meglátszik későbbi korban, én előbb a klasszikus régi élsportolókra gondoltam, meg a mozgást/sportot kedvelő (ja itt nem a meccset néző;) hétköznapi emberekre...
6/23 anonim 

válasza:

válasza:A második képsor rosszabbnak tűnik, valószínűleg az árnyékok miatt.
7/23 anonim 

válasza:

válasza:Ugyan olyan távolságból készíts képeket, mert optikailag sokat számít.
Így ránézésre semmi különbséget nem látok a két képpár között.
8/23 anonim 

válasza:

válasza:Sportosabbnak tűnik az alsó. Olyan "futósabb" testforma.
9/23 anonim 

válasza:

válasza:Ez a képpár emlékeim szerint már többször ki lett rakva különböző kérdésekhez.
10/23 anonim 

válasza:

válasza:Hogy őszinte legyek én szinte semmi különbséget nem látok, ami 1 év súlyzós edzés után kicsit azért furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!