Hogyan fogyak le úgyhogy csak a testzsírom legyen kevesebb az izmaim pedig megmaradjanak?
Mindig amikor fogyókúrázok és lefogyok 90 kilóról 78-ra akkor azt veszem észre mintha kiszivták volna belőlem az erőt, gyengébb leszek és ez azért van mert amikor lefogyok akkor az izmaimból is veszítek nem csak a testzsíromból.
Most az a helyzet hogy vissza híztam és újra fogyókúrázom.
De hogyan fogyak le úgyhogy csak a testzsíromból veszítsek az izmaim pedig megmaradjanak?.

válasza:Mondjuk úgy, hogy súlyzós edzést végzel mellé?
Pluszban kardiózol hetente 3x
Enyhén kalória deficitben vagy es nem 2 hónap alatt akarsz 15 kilót fogyni hanem mondjuk egy év alatt?
Azért nem működik a dolog mert fogyókúrának nevezed, sanyargatod magad egy ideig aztán elengeded majd visszahízod. Eniatt is fogy az izom a szervezeted hamarabb kezdi bontani az izmot mint a zsírt ha túl drasztikusan állsz neki es felesleges stressznek teszed ki a szervezeted.
Olyan módszert kell kiépítened ami HOSSZÚ TÁVON FENNTARTHATÓ ahol nem kell fogyókúrákat beiktatni.
Nem kell megvonnod magadtól minden földi jót, ehetsz mindent is csak legyen összhang és mérték.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak telik a tárhelyem.
Túlsúlyos vagyok, de a homokóra alkat megvan, nagy kerek fenék, csípő, erősebb combok, kisebb derék (has persze előre nagy), széles vállak és nagy mellek. Jó lenne leadni a súlyomból, hasból és karból fogyni főleg, de lelaposodni nem szeretnék.
Ha lehet akkor hogyan
sajnos tegnap kora reggel futottam mindenféle bemelegítés nélkül és a bokaszalagom megsérült, fáj nagyon és sajnos nem tudok ujra sprintelni vagy futni vagy akár ugró mozgást csinálni vele, egyedül ezt a 3mozgás félét tudom csinálni, 100at csinálok mind a 3ból...
sziasztok, az lenne a nagy kérdésem hogy milyen mozgást ajánlotok diéta mellé hogy az izmaim megmaradjanak? szoba biciklim nincs, van 2db 3kg os sújzóm. meg van a közelbe focipálya ahol futni tudok meg van ilyen kinti gym féleség, korlátok húzóckodni meg ilyenek, de...
Milyen alapanyagokat részesíttek előnyben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!