Hogyan adtál le, 30+ kilót? Mi volt az a napi kcal, ami fölé nem mentél? Mit csináltál, ha nagyon erősen rádjött az evés, nasizás roham? Mennyi időbe tellt mire leadtad? Lett lógó bőröd? Ha igen, hogyan fogadtad el? Vagy leműttetted? Kort is írjatok.

válasza:A legnehezebb mindig az utolsó 10-12 kiló, én most azzal küzdök. Tavaly tavasszal leadtam 18 kilót. Azóta kb. csak 1-2 kiló megy fel-le.
Amit én csináltam az az, hogy elhagytam az édességet. Tehát fél évig semmi, se cukor, se csoki. Az indulás nehéz, utána magától megy. Csak most, hogy a végén vagyok már, most sajnos megint visszaszoktam. Így bár nem jó mérvadó, de ha ismét sikerülne elhagyni a mindennapi édességet, akkor sikerülne leadni azt a 12 kilót.
Nem lett lógó bőröm. 30 kiló felesleg nem olyan sok ebből a szempontból. Striák persze kialakulnak, de nem vészen, nem lóg, magától vissza is áll valamennyire. Ha dolgozok alá egy kis izmot, akkor az a minimális ernyedtség is eltűnik.

válasza:1100-1200.
Hashimoto-m van, 1500 kalóriával mások fogynak, én híztam. Mivel rohadt lassan fogytam, hiszem 1000 alá kellett volna mennem valójában, a bőröm nem lóg, mondjuk 20 kiló jött rám 20 év alatt, lassacskán, nem 50-60 kilótól kellett szabadulni.
Viszont én eleve nem eszek cukrosat, finomliszteset, a férjem cukorbeteg, 30 éve azt eszem, amit ő...
Én egyszerűen a reggelit kihagyom (előtte sem ettem 1500-nál nagyon többet) és ennyi.

válasza:Az elején 1300 kcal 93 kilósan, le is baszott az edzom mikor meglatta. Utana 1750nel mentem es ahogy csokkent a sulyom, lement 1400ra. 154 centimhez es heti 2 edzeshez
Attol az 1200 kcalos 3 honaptol maig van sajnos tartos egeszsegkarosodasom pedig ez 2019ben volt.
Nem jott ram a roham es ezt ugy ertem el hogy siman volt pl kinder maxi king az uzsonnam. De akkor tudtam hogy hamarabb ehesebb leszek mintha valami taplalobb. Egyszeruen nem extraban nasiztam hanem a nasi volt maga az etkezes. Pl tk cm gyumolcspite a reggeli. De ez mindenkinek mas es mashogy valik be.
2019 augusztusatol 2021 elejeig tartott a teljes dolog ds picit megakasztott egy 3 honapos covid. Nem lett logo borom csak striaim es meg buszke is vagyok rajuk.
Az elso 20 kilo fel ev alatt ment le. A tobbi utana meg egy

válasza:Én arra figyeltem hogy lehetőleg ne vigyek be több kalóriát mint amennyit elégetek a napi tevékenységeimmel és mellé beiktattam némi edzést, kocogást meg bicajozást, néha eljártam úszni is, később egy kis erősítést is csináltam.
Nassolást én is elhagytam, alap étkezéseimen annyit változtattam hogy igyekeztem minél egészségesebb ételeket enni, kevés szénhidráttal például kevesebb pékárút ettem, de nem vontam el teljesen, ahogyan a cukros ételeket sem, csak minimalizáltam a mennyiséget. Arra figyeltem hogy mindent mértékkel, ha volt valami esemény és sütemények meg ilyenek voltak akkor ettem, de módjával.

válasza:Az első 30 nagyon könnyen ment, havi 4 kg fogyással. 10 kg nehezen ment le havi 1 kg-val, az utolsó 10-zel pedig már egy éve egy helyben toporgok, nem megy. Szerintem én már így maradok, 10 kg súlytöbblettel :D
Kalória? Mindig egyre csökkentve. Eleinte 2500-zal is fogytam, ma már 1500-zal sem :(
Falásrohamok folyamatosan voltak, vannak, olyankor mindig kibillentem az agyam valami más tevékenységgel, ami érdekesebb, mint a csipegetés.
3 éve váltottam életmódot, csak a karomon lóg a bőr, de ott nem zavar annyira.
36/N

válasza:

válasza:

válasza:A fehérje a kulcs. Sokkal jobban eltelít mint a ch, nem mellesleg több energiába kerül a szervezetnek megemészteni mint a szenhidrátokat. Szóval ha megfelelően feherjedúsan étkezel nem lesznek falási rohamaid.
A bőrre a 30mp meleg 30 mp hideg változuhany a jó, ismételd meg vagy 3 4x. Fokozza a vérkeringést és rugalmasabbá teszi a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!