168 centis, 25 éves nő vagyok. 63 kilóról fogytam 58-ra. Szeretnék még leadni 3 kilót. Heti 5 alkalommal szoktam edzeni (Crossfit). Most leállt a fogyásom valamiért. Mit tegyek, hogy ismét beinduljon?

válasza:Mennyi a napi kalóriiabeviteled?
168 centivel amúgy tökéletes az 58 kiló. Ne akarj már fogyni, mert belecsúszol az étkezési/testkép zavarba!
Sajnos nem számolom. Ma veszek egy konyhai mérleget.
Reggel szoktam enni: Soya yoghurtot es kavet mandula tejjel
Ebedre: grillezett csirkemell/ lazac olaj nelkul. Koretkent zucchini vagy uborka (esetleg rizs de az ritka)
Este: gyumolcs (sajnos neha banant is). Neha ha reggel nagyon ehes vagyok rakok a yoghurtba granolat.

válasza:Leírtál egy Nők Lapjás napi menüt. Tök jó, de grammok és kalóriák nélkül nem lehet válaszolni a kérdésedre.
Viszont még egyszer: nincs szükséged fogyásra!

válasza:

válasza:"sullyal valo edzes segit ezen?"
A külsődön? Igen, viszont egészséges psziché és egészséges testkép nélkül semmi nem segít.

válasza:

válasza:Ettől formás, feszes, nagyon sportos alkatod lesz, de nem leszel "túl" izmos. Viszont az edzés csak kb a fogyás 30%-át adja, a maradék 70% a táplálkozás.
Ha nem edznél akkor egy lotyatt testű nő leszel, mint ahogy az összes koplalósan fogyós nő. Ne hagyd abba az edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!