Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 centis, 25 éves nő vagyok....

168 centis, 25 éves nő vagyok. 63 kilóról fogytam 58-ra. Szeretnék még leadni 3 kilót. Heti 5 alkalommal szoktam edzeni (Crossfit). Most leállt a fogyásom valamiért. Mit tegyek, hogy ismét beinduljon?

Figyelt kérdés
márc. 3. 09:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%

Mennyi a napi kalóriiabeviteled?

168 centivel amúgy tökéletes az 58 kiló. Ne akarj már fogyni, mert belecsúszol az étkezési/testkép zavarba!

márc. 3. 09:56
 2/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nem számolom. Ma veszek egy konyhai mérleget.

Reggel szoktam enni: Soya yoghurtot es kavet mandula tejjel

Ebedre: grillezett csirkemell/ lazac olaj nelkul. Koretkent zucchini vagy uborka (esetleg rizs de az ritka)

Este: gyumolcs (sajnos neha banant is). Neha ha reggel nagyon ehes vagyok rakok a yoghurtba granolat.

márc. 3. 10:01
 3/29 anonim ***** válasza:
95%

Leírtál egy Nők Lapjás napi menüt. Tök jó, de grammok és kalóriák nélkül nem lehet válaszolni a kérdésedre.

Viszont még egyszer: nincs szükséged fogyásra!

márc. 3. 10:08
 4/29 A kérdező kommentje:
Kulsore van mit alakitani. A crossfit sajna nem eleg. A sullyal valo edzes segit ezen?
márc. 3. 10:19
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább izmot kellene építs, akkor alakul a formád is
márc. 3. 10:25
 6/29 anonim ***** válasza:
83%

"sullyal valo edzes segit ezen?"

A külsődön? Igen, viszont egészséges psziché és egészséges testkép nélkül semmi nem segít.

márc. 3. 10:33
 7/29 anonim ***** válasza:
92%
Az egészséges testsúly alján vagy. Mem kell fogynid. És azert sem megy hiszen a tested is tudja hogy nem kell fogynod. Hormonálisan akadályoz.
márc. 3. 10:35
 8/29 anonim válasza:
100%
A probléma több összetevős. Igazán még az is lehet hogy zsírból veszítesz de a súlyod nem változik, mert közben épül az izom, valamint a szervezeted vizet is tartalmaz és lehet emiatt is csal a mérleg nyelve. Én azt javaslom hogy a formát is nézd,fotózd, hogy lásd a tényleges fejlődést. Valamint amiket előttem írtak, hogy figyeld a kalóriát, az is fontos, mert azzal lehet játszani. Valamint fontos a fehérjebevitel is. A banánnal meg nem tudom mi problémád van, edzés előtt például teljesen jó alternatíva.
márc. 3. 13:10
 9/29 A kérdező kommentje:
crossfittől azért annyi izom nem tud épülni, nem?
márc. 3. 13:12
 10/29 anonim ***** válasza:
86%

Ettől formás, feszes, nagyon sportos alkatod lesz, de nem leszel "túl" izmos. Viszont az edzés csak kb a fogyás 30%-át adja, a maradék 70% a táplálkozás.

Ha nem edznél akkor egy lotyatt testű nő leszel, mint ahogy az összes koplalósan fogyós nő. Ne hagyd abba az edzést!

márc. 3. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!