168 centis, 25 éves nő vagyok. 63 kilóról fogytam 58-ra. Szeretnék még leadni 3 kilót. Heti 5 alkalommal szoktam edzeni (Crossfit). Most leállt a fogyásom valamiért. Mit tegyek, hogy ismét beinduljon?

válasza:

válasza:

válasza:Nem. Nem tudjuk, milyen a szervezeted, van-e intoleranciád, hány kalóriára van szükséged a deficithez, mennyit fogyasztasz jelenleg, szeretnél-e izmosodni, eszel-e minden élelmiszer csoportot stb. Te magad sem tudod, akkor mi honnan?
Majd ha értelmes kérdést teszel fel, lehet, hogy jön értelmes válasz is.

válasza:Ha szerinted a dietetika annyi, hogy leírjuk egy kommentben a gyakorikerdesek.hu-n, hogy mit kajálj, vagy belinkelünk egy Házi Patika posztot, akkor vakon vagy.
Olvasd el ezt az egyetemi anyagot, és érteni fogod, mit jelent a "normális étrend":
Szia!
Gratulálok ügyes vagy és a nyár még hol van!? Szerintem nem kell fogynod.. addig nyomod az edzéseket és egyél annyit ami a szintentartásához kell de sok fehérjével. Kb nyárra 60 leszel csak nagyon formás. Ez lenne az ideális számodra. (Az izom nehezebb) szerintem sokkal vonzóbb egy sportos 60 kg-os nő mint egy nagyon vékony…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!