Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 centis, 25 éves nő vagyok....

168 centis, 25 éves nő vagyok. 63 kilóról fogytam 58-ra. Szeretnék még leadni 3 kilót. Heti 5 alkalommal szoktam edzeni (Crossfit). Most leállt a fogyásom valamiért. Mit tegyek, hogy ismét beinduljon?

Figyelt kérdés
márc. 3. 09:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Eddz nyugodtan, de étkezz már normálisabban.
márc. 3. 17:19
 12/34 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk a kajálásod az szörnyű. Semmi tápanyag nincsen benne...
márc. 4. 08:38
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Ez az étrend semmire nem jó.
márc. 4. 09:52
 14/34 A kérdező kommentje:
jó, akkor tudna valaki valami normális étrendet ajánlani? mert azzal, hogy "semmire nem jó" semmire nem megyek
márc. 4. 10:53
 15/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Nem tudjuk, milyen a szervezeted, van-e intoleranciád, hány kalóriára van szükséged a deficithez, mennyit fogyasztasz jelenleg, szeretnél-e izmosodni, eszel-e minden élelmiszer csoportot stb. Te magad sem tudod, akkor mi honnan?

Majd ha értelmes kérdést teszel fel, lehet, hogy jön értelmes válasz is.

márc. 4. 11:20
 16/34 A kérdező kommentje:
😂k
márc. 4. 11:30
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted a dietetika annyi, hogy leírjuk egy kommentben a gyakorikerdesek.hu-n, hogy mit kajálj, vagy belinkelünk egy Házi Patika posztot, akkor vakon vagy.

Olvasd el ezt az egyetemi anyagot, és érteni fogod, mit jelent a "normális étrend":

[link]

márc. 4. 11:58
 18/34 anonim válasza:
100%
Figyelj oda honnan tájékozódsz, ez nagy igazság
márc. 4. 16:08
 19/34 anonim válasza:
90%

Szia!

Gratulálok ügyes vagy és a nyár még hol van!? Szerintem nem kell fogynod.. addig nyomod az edzéseket és egyél annyit ami a szintentartásához kell de sok fehérjével. Kb nyárra 60 leszel csak nagyon formás. Ez lenne az ideális számodra. (Az izom nehezebb) szerintem sokkal vonzóbb egy sportos 60 kg-os nő mint egy nagyon vékony…

márc. 4. 22:44
 20/34 A kérdező kommentje:
19. Köszönöm a kedves és támogató hangvételű választ. :))
márc. 4. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!