Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 50 eves leszek, az utóbbi pár...

50 eves leszek, az utóbbi pár évben felszedtem 10 kilót. Ebben a korban le lehet még fogyni?

Figyelt kérdés
máj. 4. 21:25
1 2
 1/19 Metionin ***** válasza:
100%
Le. Anyám is az 50-es éveiben adott le kb. annyit, simán az étkezésén változtatott. Pedig ő egész életében kövér volt és előtte mindig készítményektől várta a csodát, sosem mozgott meg semmi, aztán miután egészségügyi problémái lettek 50 éves korára, érdekes módon tudott fogyni mert a félelemtől jött meg hozzá az akarat.
máj. 4. 21:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne fogyni 50 évesen, vagy bármennyi évesen?
máj. 4. 23:47
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

65 évesen kezdtem "életmódot váltani".

98 kilóról 73-ra fogytam.

máj. 5. 01:55
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Bármilyen életkorban le lehet fogyni, csak értelmesen kell hozzákezdenim nem fogyókúrázni, hanem életmódot váltani
máj. 5. 08:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy le lehet.
máj. 5. 08:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficit és mozgás, válassz olyan mozgásformát, amit szeretsz, akkor könnyen megy és feszes maradsz. Érdemes végig gondolni, miért, mikor kezdtél hízni? Ott az ok, ha azt megváltoztatod nyert ügyed van.
máj. 5. 08:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, apukam is ilyentajt fogyott le. 60 lesz, sportol, tartja a sulyat.
máj. 5. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
3# Le a kalappal.👍
máj. 5. 17:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis motiváció.

Ernestine Shepherd meglepően későn, 56 éves korában kezdett el edzőterembe járni. Az elhatározás akkor született meg, amikor nővérével, Mildreddel fürdőruhát próbáltak, és elégedetlenek voltak a látvánnyal.A testépítő karrierjének fontosabb mérföldkövei:56 évesen: Először lépett edzőterembe és aerobikozni kezdett.71 évesen: Indult élete első testépítő versenyén, amit meg is nyert.74 évesen: A Guinness Rekordok Könyve hivatalosan is elismerte a világ legidősebb női versenyzőjeként.Motivációját nagyban segítette, hogy nővére halála után megfogadta: az ő emlékére folytatja az edzést és a lehető legjobb formába kerül. Bár jelenleg már nem versenyez, a közösségi média oldalai szerint 89 évesen is aktív maradt mint személyi edző és motivációs előadó.

máj. 5. 17:44
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Le! Én 53 évesen dobtam le egy huszast és mindenki meg van lepődve. És ami lényeg, hogy nem sanyargatni kell magunkat hanem tudatosan táplálkozni.
máj. 6. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy olyan kerdessel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudnek fogyni? Az utobbi idoben felszedtem nehany kiloz, amitol szeretnek egeszseges modon megszabadulni!

22 eves vagyok. 159 cm magas, es jelenleg 63 kilo. Nem mondanam magamat kovernek, eppen ezert szeretnek fogyni, mert mostanaban picit felszedtem nehany kilot 2 ev alatt. Nagyjabol 55 kilo voltam 2 eve. De mivel nyaranta vendeglatasban dolgoztam 2 honapot ahol nem...

Ha naponta 20 perc HIIT edzést és mellé más erősìtő edzést végzek, a napi bevitelem 1200 kcal akkor tudok fogyni?

Felszedtem 3-4 kg felesleget. Ezt szeretném leadni. Működhet? 16L 51.3 kg. 164cm.

Szeretnék fogyni 4-5 kg-t, mivel a nyáron felszedtem néhány kilót, szerintetek mit kell kellene még tegyek?

-suli elõtt 1 kis tál natúr gabonapehely sovány tejjel -suliban lehet választani: 1 nagy szendvics + gyümi vagy menza meleg kajával és akkor nincs kenyér -suli után, ha nem járok menzára itthoni koszt (kenyér nélkül) ha járok akkkor nincs ebéd -vacsora (6-7...

Mit kellene még tennem? Vagy hogy? .16 éves lány vagyok és fogyni szeretnék, mert felszedtem jó pár kilót. Eddig 165 cm és 57 kiló voltam most már 64 kiló vagyok.

Anno 5 éve 15 kilótól szabadultam meg diétával amit 2 hónapja elkezdtem és még mindig semmi eredménye. Emellett a napi 1 óra torna mindig megvan és nem értem miért nem sikerül fogyni. Arra meg sajna nincs pénzem, hogy drága fogyókúrás kajákat vegyek/rendeljek....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!