50 eves leszek, az utóbbi pár évben felszedtem 10 kilót. Ebben a korban le lehet még fogyni?

válasza:

válasza:

válasza:65 évesen kezdtem "életmódot váltani".
98 kilóról 73-ra fogytam.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egy kis motiváció.
Ernestine Shepherd meglepően későn, 56 éves korában kezdett el edzőterembe járni. Az elhatározás akkor született meg, amikor nővérével, Mildreddel fürdőruhát próbáltak, és elégedetlenek voltak a látvánnyal.A testépítő karrierjének fontosabb mérföldkövei:56 évesen: Először lépett edzőterembe és aerobikozni kezdett.71 évesen: Indult élete első testépítő versenyén, amit meg is nyert.74 évesen: A Guinness Rekordok Könyve hivatalosan is elismerte a világ legidősebb női versenyzőjeként.Motivációját nagyban segítette, hogy nővére halála után megfogadta: az ő emlékére folytatja az edzést és a lehető legjobb formába kerül. Bár jelenleg már nem versenyez, a közösségi média oldalai szerint 89 évesen is aktív maradt mint személyi edző és motivációs előadó.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
22 eves vagyok. 159 cm magas, es jelenleg 63 kilo. Nem mondanam magamat kovernek, eppen ezert szeretnek fogyni, mert mostanaban picit felszedtem nehany kilot 2 ev alatt. Nagyjabol 55 kilo voltam 2 eve. De mivel nyaranta vendeglatasban dolgoztam 2 honapot ahol nem...
Felszedtem 3-4 kg felesleget. Ezt szeretném leadni. Működhet? 16L 51.3 kg. 164cm.
-suli elõtt 1 kis tál natúr gabonapehely sovány tejjel -suliban lehet választani: 1 nagy szendvics + gyümi vagy menza meleg kajával és akkor nincs kenyér -suli után, ha nem járok menzára itthoni koszt (kenyér nélkül) ha járok akkkor nincs ebéd -vacsora (6-7...
Úgy tudom, ha valaki tablettát szed sokkal nehezebb fogyni.
Anno 5 éve 15 kilótól szabadultam meg diétával amit 2 hónapja elkezdtem és még mindig semmi eredménye. Emellett a napi 1 óra torna mindig megvan és nem értem miért nem sikerül fogyni. Arra meg sajna nincs pénzem, hogy drága fogyókúrás kajákat vegyek/rendeljek....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!