Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen esztetikai eljarasok...

Milyen esztetikai eljarasok vannak ha egy picit kisebb hast szeretnék?

Figyelt kérdés
Azért akarok esztetikai megoldást mert csak a hasam zavar picit fogyni azért nem akarok mert minderől is menne le.
máj. 27. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Önelfogadás. Meg kell érteni hogy az a kis hasi zsír szükséges a nöi hormonális egészséghez
máj. 27. 15:04
 2/6 anonim válasza:
20%
Zsírleszívás, 2,5-3 millióért már vannak megbízható helyek
máj. 27. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Mi értelme van? Úgyis vissza fog menni, ha ott valóban zsírfelesleg van, és ha nem életmódbeli vàltoztatásokkal éred el, amit életed végéig tartasz.
máj. 28. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:
14%

Van olyan is, hogy maga a hasfal van kinyúlva, ezt nehezen tudják kezelni. Szüles után fordul elő, vagy sok zsigeri zsírtól.

Ha csak egy pici zsírszövet zavar és csak egy helyen, akkor szerintem reális a zsírleszívás. (De nem veszélytelen.)

És nem igaz, hogy úgy is visszamegy. Ha eltávolítják a zsírszövetet, nem tud újra megnőni, legalábbis arányaiban sokkal kisebb lesz. Pesze ettől még el lehet hízni.

máj. 29. 11:14
 5/6 anonim válasza:
0%
Fyngjál sokat.
jún. 3. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Erôsíts kicsit hasizomra, akkor ugyanannyi zsír mellet is kevésbé boltosul majd elôre a hasad.
jún. 7. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Direkt héjakat szeretnék csináltatni a 2 középső fogamra, mert kisebb rés van köztük. Lehet csak 2 fogra kérni, vagy csak egész sorra készítenek ilyet?

Olvastam, hogy korrigálnak vele kisebb esztétikai hibákat, pl.: réseket is, de arról nem találtam információt, hogy csak egész fogívet lehet-e csináltatni vagy néhány fogat is. Azt sem tudom, hogy sokkal előrébb lenne-e a többi fogamhoz képest vagy nem lenne feltűnő....

Kisebb orral könnyebb ismerkedni?

Többen udvarolnak a plasztika óta? Elsősorban olyan nők tapasztalata érdekelne, akiknél szignifikáns változás történt, tehát tényleg nagy volt az orruk a műtét előtt. Előre is köszönöm a normális válaszokat.

A kisebb vagy a nagyobb szemű embereket tartod esztétikusabbnak? Miért?

Ha körül kellene írnod álmaid arcát, akkor kis szemet vagy nagy szemet preferálnál? Színt is írhatsz.

Egy mérettel kisebb oldalfalmagasságú gumit érdemes vásárolni autóra esztétika miatt?

Üdvözletem mindenkinek! Régóta fontolgatom, hogy végre nyári szép alufelnit vegyek, gumikkal együtt. A kinézett felni:19x8.5 Váltóméret 17-től-20-ig van skálázva. Gumi Váltóméret:235/45 R19 gyári fórumon nézve. A kérdésem, hogy fotón látva picit ballonos,...

A kettő eddig szerintem szép frontfogamból letört egy kisebb darab, és nagyon zavart, a befele eső végénél. nem szörnyű egyátalán, de esztétikailag...

Ma leugrottam fogászatra megmutatni, azt mondták semmit se kell vele csinálni mivel csak esztétikai, és ilyen minimális 1 mm-es éllel nem tudnak mit kezdeni..Mondtam hogy a befele eső vége recés, és azt piszkálom a nyelvemmel állandóan.. azt mondta lepolírozza.. de azt...

Régi fadobozos hangfalpáromat szeretném esztétikailag rendbe tenni, mert sajnos egy- két helyen a fólia már lekopott róla, illetve kisebb karcok is...

esetleg akinek van tapasztalata ezen a téren, az megoszthatná velem, neki hogyan sikerült ezt a problémát megoldania. Előre is köszi a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!