Milyen esztetikai eljarasok vannak ha egy picit kisebb hast szeretnék?

válasza:

válasza:

válasza:Van olyan is, hogy maga a hasfal van kinyúlva, ezt nehezen tudják kezelni. Szüles után fordul elő, vagy sok zsigeri zsírtól.
Ha csak egy pici zsírszövet zavar és csak egy helyen, akkor szerintem reális a zsírleszívás. (De nem veszélytelen.)
És nem igaz, hogy úgy is visszamegy. Ha eltávolítják a zsírszövetet, nem tud újra megnőni, legalábbis arányaiban sokkal kisebb lesz. Pesze ettől még el lehet hízni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olvastam, hogy korrigálnak vele kisebb esztétikai hibákat, pl.: réseket is, de arról nem találtam információt, hogy csak egész fogívet lehet-e csináltatni vagy néhány fogat is. Azt sem tudom, hogy sokkal előrébb lenne-e a többi fogamhoz képest vagy nem lenne feltűnő....
Többen udvarolnak a plasztika óta? Elsősorban olyan nők tapasztalata érdekelne, akiknél szignifikáns változás történt, tehát tényleg nagy volt az orruk a műtét előtt. Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Ha körül kellene írnod álmaid arcát, akkor kis szemet vagy nagy szemet preferálnál? Színt is írhatsz.
Üdvözletem mindenkinek! Régóta fontolgatom, hogy végre nyári szép alufelnit vegyek, gumikkal együtt. A kinézett felni:19x8.5 Váltóméret 17-től-20-ig van skálázva. Gumi Váltóméret:235/45 R19 gyári fórumon nézve. A kérdésem, hogy fotón látva picit ballonos,...
Ma leugrottam fogászatra megmutatni, azt mondták semmit se kell vele csinálni mivel csak esztétikai, és ilyen minimális 1 mm-es éllel nem tudnak mit kezdeni..Mondtam hogy a befele eső vége recés, és azt piszkálom a nyelvemmel állandóan.. azt mondta lepolírozza.. de azt...
esetleg akinek van tapasztalata ezen a téren, az megoszthatná velem, neki hogyan sikerült ezt a problémát megoldania. Előre is köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!