Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki 30-40 fogy, mindenké...

Ha valaki 30-40 fogy, mindenképp meg fog ereszkedni a bőre?

Figyelt kérdés

máj. 27. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%

Ha mástól nem, akkor a fogalmazásgátló rendszeres szedésétől tutira meg fog ereszkedni!

🤦‍♂️

máj. 27. 23:28
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Határeset.

Fiatal, vállas, izmos, sokat mozgó 190 centisnek lassan leadott 30 kilótól nem.

Idősebb, lógó hasú, tunya 160 centisnek hirtelen leadott 40 kilótól igen.

máj. 28. 01:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

32t adtam le. Striák vannak combban és hasaljon de ennyi. Mellette súlyzós edzés folyamatosan és az ütem lassú volt. Kb ez a két tika van a minimalizálásnak.

De hidd el ha már 20at leadsz, százmilliárdszor jobban fogod érezni magad. Ha stria lesz, akkor is

máj. 28. 08:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok tényezőtől függ: kor, nem, genetika, mennyi ideig állt fenn a túlsúly, milyen gyors a fogyás, izomtömeg, egyebek: táplálkozás, hidratáltság, dohányzás

Ha adsz magadnak mondjuk 3 évet, tehát mondjuk az első évben fogysz 13 kilót, a másodikban 10-et, a harmadikban 7-et egy jól beállított étrenddel, sok mozgással, amiben izmot is építesz, akkor szerintem mknimalizálod a lógást. De szerintem is jobban fogod magad érezni akkor is, ha nem lesz tökéletes a bőröd.

máj. 28. 09:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hamar jött fel ez a 40 kg (egy éven belül), azóta leadtam egy év alatt 24 kg-ot, és eddig még nem ereszkedett meg a bőröm, még 16 kg-ot kell fogynom, jó lenne ha ezután sem ereszkednék meg.
máj. 28. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Én is fogytam 30 kilót, teljesen normális ütemben, lassan, több, mint egyév alatt, és semmi bőr-megereszkedés nem volt. Striáim vannak, igen, de annyira nem érdekel.

Hogyha nem hirtelen dobod le, hanem szép fokozatosan, mint csinálod is, akkor nem lesz pobléma.

máj. 30. 14:39
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

Barátnőm adott le közel 40-et, de az majdnem 10évig rajta volt.

Másfél év alatt visszament nagyrésze, és újra leadta egy év alatt. Nem lóg a bőre, de melltartó nélkül jobb ha nem mutatkozik.

máj. 31. 15:17
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
#7 haver miert mondasz ilyet a baratnodrol?
máj. 31. 17:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 barát barátnő. Nő vagyok én is.

Hidd el nem én nyafogok az átlátszó felső miatt 😃

máj. 31. 17:55
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Úgy, hogy kanapé és gépezés kamasz kortól suli,munka után késő estig. Mozgás max a buszmegállóig és gyümölcsöt max a fantás üvegen látott.

(Kérdező,ez nem neked szólt, de így lehet könnyen felhúzni 40kilót)

jún. 1. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha fogyok 30 kg-ot meg fog ereszkedni a bőröm?

Sose voltam kövér, de több mint 30 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, nem vagyok cukorbeteg, nincs pajzsmirigy problémám. Csak egyedülálló anya leszek, amit nem tudtam sokáig feldolgozni, emiatt pánikszerűen zabáltam, most fogok majd szülni másfél hónap múlva, és...

Ha le szeretnék adni 14 kg-ot (69-ről 55-re, nem gyorsan), és közben rendszeresen tornázok, akkor is meg fog ereszkedni a mellem?

19 éves vagyok, 69 kg voltam jan. 1-jén, még nem mértem azóta magam, de láthatólag ment le pár kg. 55 kg a végcél, persze nem 1 hónap alatt, hanem kb. nyár végéig. Nincs nagy mellem, de most szép formája van, és félek, hogy meg fog ereszkedni, ha sikerül lefogynom. A...

Meg fog ereszkedni a mellem?

Duci vagyok, és a melleim is nagyok. Nemrég kezdtem fogyózni és attól félek, hogy hogyha lefogyok, a melleim megereszkednek és lógni fognak. Vagy csak simán kisebbek lesznek? Kérlek segítsetek!

Ha 105 kilóról szeretnék 58-ra lefogyni, meg fog ereszkedni a bőröm?

Akkor is, ha lassan diétázom és edzek mellette?

Nagy mennyiségű súlyfelesleg (15-18 kg) leadása után a bőröm mennyire ereszkedne meg?

Az érdekel mennyire lenne esztétikailag romboló hatású, mit lehet ellene tenni? (műtéti beavatkozás nem érdekel!)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!