Lehetséges 1 kg különbség két mérés között, ha tegnap és ma is ráálltam a mérlegre?

válasza:Csütörtök reggel 99,1 kg, péntek délután 97,65 (aznap addig sikerült két kávét innom összesen), szombat délben 96,15, vasárnap reggel 98,65, hétfő reggel 98,7.
Az egész fel-le mozgás lényegében a víz. A pénteki nem ivás levitt másfél kilót, utána mondjuk ittam, mint a gödény, de szombat reggel megint nem sokat, és edzésen a 30 fokos dojóban a végén a vizet is szinte csavarni lehetett a nadrágból, a judogi meg érzésre nehezebb volt egy kilóval. Ezután nem ittam, hazamentem, mértem, így jött ki a 96,15. Aztán bevertem egy negyed dinnyét, egy csomó gyümölcslevest, egy liter málnaszörpöt, de úgy általában is ittam onnantól kezdve (még éjjel is két pofára toltam a gyümölcslevest), vasárnap reggelre fel is jött két és fél kiló (pedig ami befolyt, abból még ki is folyt, lubickolt a vesém). Vasárnap megint normális evés-ivás, minimális aktivitás, meg is maradt a súlyom.
Ilyenformán rajtam van vagy 3 kiló mozgó víz a "jól vagyok" és a "kicsit azért már szomjas vagyok" állapot között. Tehát simán fogyok mondjuk másfél kilót csak azért, mert nem iszok, és nem is érzem a hiányát.
Ennyit jelent, hogy mennyit iszol. Sósan eszel? A szervezeted egy csomó vizet tart vele vissza.

válasza:Egy pohár víz 40 dkg, nem is értelek. Ha izomnövelő sportolsz is csinálsz, akkor meg eleve nem kellene a mérleget nézni, hanem csak a centit.
1-3 havonta kellene mérlegelni, naponta ráállni nettó ökörség.

válasza:Én naponta mérem de csak a csúszóátlagot próbálom nézni, szerintem ez a legjobb.
Ami nálam ingadozást okoz:
- menstruáció (+2-3 kg, utána napi 1 kg is le tud menni)
- sport (+fél kg ha biciklivel mentem dolgozni)
- rostos kaja (-1 kg ha csokin élek egész nap)
- sok szénhidrát
- sok só
- ha későig fenn maradok, akkor még este megyek nagy wc-re, ami másnap délelőtt lenne alapból
- ha később kelek, jobban kiszáradok
- időjárás is bezavar szerintem.
A lényeg hogy a hirtelen növekedés nem feltétlenül rossz, a hirtelen csökkenés nem feltétlenül jó.
Kapcsolódó kérdések:
Naptárak szerint ha terhesség áll fent a napokban kéne beágyazódjon. Mindenképpen jár pecsételő vérzéssel vagy valaki észre se veszi? ( nem akarok terhes lenni) Lehet az idegességtől beképzelek pár tünetet de lehet csak PMS ( 25-26 fele kéne megjöjjön) Tünetek:...
Illetve van-e lehetőség arra, hogy történelem szak bizonyos tárgyait a jogon is beszámítsák?
Valami olyasmit amivel a star wars-ban is kommunikáltak egymással.
Ha valaki próbált már ilyet kérem írja meg hogy működőképes-e a módszer.
Volt egy iPod touchom, és tönkrement, vettem egy újat, az 8gb, ez 32gb. Ma vettem észre, hogy be lehet rajta állítani, hogy mutassa, hány %on van az aksi, ilyet a 8gigáson nem láttam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!