Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 1 kg különbség két...

Lehetséges 1 kg különbség két mérés között, ha tegnap és ma is ráálltam a mérlegre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap reggel és ma is ráálltam a mérlegre, persze üres gyomorral. Tegnap 100,5 kg-t, ma pedig 101,6 kg-t mutatott a mérleg. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy egy nap alatt ennyit híztam volna. Természetesen tegnap is tartottam a diétámat, ugyanúgy figyeltem a kalóriákat és a tápértékeket.

júl. 19. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csütörtök reggel 99,1 kg, péntek délután 97,65 (aznap addig sikerült két kávét innom összesen), szombat délben 96,15, vasárnap reggel 98,65, hétfő reggel 98,7.

Az egész fel-le mozgás lényegében a víz. A pénteki nem ivás levitt másfél kilót, utána mondjuk ittam, mint a gödény, de szombat reggel megint nem sokat, és edzésen a 30 fokos dojóban a végén a vizet is szinte csavarni lehetett a nadrágból, a judogi meg érzésre nehezebb volt egy kilóval. Ezután nem ittam, hazamentem, mértem, így jött ki a 96,15. Aztán bevertem egy negyed dinnyét, egy csomó gyümölcslevest, egy liter málnaszörpöt, de úgy általában is ittam onnantól kezdve (még éjjel is két pofára toltam a gyümölcslevest), vasárnap reggelre fel is jött két és fél kiló (pedig ami befolyt, abból még ki is folyt, lubickolt a vesém). Vasárnap megint normális evés-ivás, minimális aktivitás, meg is maradt a súlyom.

Ilyenformán rajtam van vagy 3 kiló mozgó víz a "jól vagyok" és a "kicsit azért már szomjas vagyok" állapot között. Tehát simán fogyok mondjuk másfél kilót csak azért, mert nem iszok, és nem is érzem a hiányát.

Ennyit jelent, hogy mennyit iszol. Sósan eszel? A szervezeted egy csomó vizet tart vele vissza.

júl. 20. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy pohár víz 40 dkg, nem is értelek. Ha izomnövelő sportolsz is csinálsz, akkor meg eleve nem kellene a mérleget nézni, hanem csak a centit.

1-3 havonta kellene mérlegelni, naponta ráállni nettó ökörség.

júl. 20. 09:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én naponta mérem de csak a csúszóátlagot próbálom nézni, szerintem ez a legjobb.

Ami nálam ingadozást okoz:

- menstruáció (+2-3 kg, utána napi 1 kg is le tud menni)

- sport (+fél kg ha biciklivel mentem dolgozni)

- rostos kaja (-1 kg ha csokin élek egész nap)

- sok szénhidrát

- sok só

- ha későig fenn maradok, akkor még este megyek nagy wc-re, ami másnap délelőtt lenne alapból

- ha később kelek, jobban kiszáradok

- időjárás is bezavar szerintem.

A lényeg hogy a hirtelen növekedés nem feltétlenül rossz, a hirtelen csökkenés nem feltétlenül jó.

júl. 20. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Tegnap óta megittál 1L vizet..🙄
aug. 4. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Aktus után két héttel lehet érezni már terhességi tüneteket? Lehetséges hogy beképzeli az ember , esetleg összekeveri a PMS-el? Mi a különbség a tünetek között?

Naptárak szerint ha terhesség áll fent a napokban kéne beágyazódjon. Mindenképpen jár pecsételő vérzéssel vagy valaki észre se veszi? ( nem akarok terhes lenni) Lehet az idegességtől beképzelek pár tünetet de lehet csak PMS ( 25-26 fele kéne megjöjjön) Tünetek:...

Lehetséges-e elvégezni egyszerre a történelem alapszakot és a jogot? Egy év különbséggel elkezdve a két egyetemet.

Illetve van-e lehetőség arra, hogy történelem szak bizonyos tárgyait a jogon is beszámítsák?

Lehetségek különbség iPod touch 8 és 32gb között? :O

Volt egy iPod touchom, és tönkrement, vettem egy újat, az 8gb, ez 32gb. Ma vettem észre, hogy be lehet rajta állítani, hogy mutassa, hány %on van az aksi, ilyet a 8gigáson nem láttam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!