Fogyokuraba próbáltam ezeket protein joghurtot enni meg protein turo rudi hogy próbáljak valamennyi fehérjét is bevinni de ezek elfogyasztása után, égő érzés van a torkomba egészen a gyomromig.Mitől lehet ez?

válasza:

válasza:

válasza:Protein túró rudi? Meg puding, meg joghurt... Baromságok.
Olvass már utána kérlek, hogy miféle fehérjék vannak ezekben, ne legyél ennyire sötét, tudattalan vásárló.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem eszek sokat ,inkább egészségtelenül soká ch az etrendemben de sajnos anyagilag sem tehetem meg hogy a krumplit tésztát lecseréljem valamire ami olcsó és laktató...van még esélyem vagy fogadják el ezt ? Nem akarom 94 kiló vagyok és főként has tájékán van a...
Ami egyáltalán nem jó nekem mert ha be tartanán őket híznék, nem hogy fogynék :D a kérdésem hogy honnan tudnék egy tökéletes tényleg személyre szabott étrendet beszerezni? esetleg csináljak magamnak? kondizok 1 éve és most jött el nálam annak az ideje hogy étrend is...
Az utóbbi időben a mérleg egyre többet mutat, igaz nem látszik rajtam mert már többen is mondták. Nem tartom magamnak egy nagyon duci lánynak inkább olyan kozepesnek de egyáltalán nem vagyok magammal megelegedve :(.
Acél merevítős fűzővel ha össze nyomom fogyok is? Próbáltam rengeteg tornát, de a csípőm nem fogy, és ez nagyon zavar.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!