Hogy kellene csinálnom?
Sziasztok, kérlek ne kövezettek meg. Fogyni szeretnék és edzeni. Jelenleg 130kg ,30 éves és 178cm magas vagyok. Egy pár hete nem iszom 2,5L colat de napi 3dl max 5dl iszok meg mellette víz és zeró cola. Mennyi kaloria kellene naponta illetve mit hogy csinaljak? Sajat testsulyos edzes vagy terem? 2
hete mindennap változóan 7-15 km között sétálok egyhuzamban laza séta. Most kb 2000-2300kaloria között eszem naponta. Tojás , csirkemell kevés olajban ki sütve. Köretnek zöldség, rizs vagy krumpli

válasza:Alapvetoen el kellene hagynod a szensavas italokat, akar udito, akar zero kaloria, akar sor. Szensav nem tesz jot a fogyokuradnak.
A 2000 kaloriat nyugodtan leviheted 1800-1900-ra, ha fogyni akarsz. Rizst, krumplit hagyd el, egyel helyette cukkinit vagy sargarepat vagy salatat, es a csirkemell keves olajban cimszo alatt a keves olaj jelentsen 1 evokanal olajat, vagy kevesebbet.

válasza:"Hogy kellene csinálnom"
Fokozatos életmódváltás, fenntartható szokások kialakítása. Minimum 50 kiló felesleg és sok év pocsék élevitel után egyik napról a másikra drasztikus lépéseket tenni fenntarthatatlan lesz. Ezen a szinten szakember bevonása is indokolt lehet.
Kezdésnek mindenképp nézd meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=Jpcnld179tY
"Mennyi kaloria kellene"
Ki kell tapasztalni. Egy kalkulátor jó kiindulási alap:
"Sajat testsulyos edzes vagy terem"
Céltól és preferenciától függ.

válasza:1#Szensav nem tesz jot a fogyokuradnak
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na ilyen szakértőkre ne hallgass. Cukormentes kóla mehet orrvérzésig, csak moss fogat.
Baromság sporttól várni a fogyást, de majd rájössz. Egészséges, jót tesz, de fogyás nem attól lesz.
Bocsi, de nem tudom ennyire a 0-ról kezdeni, mert nem írhatok ennyi karaktert. Neten rengeteg hasznos tanács van, de fontos, hogy ne tucat-insta-influenszer-fitnesz-nevenincs nyomorultak tanításait fogadd be, hanem mondjuk Norman Konstantinét, mert nagyon nyersen vázolja, hogy fogyni egyszerű, de nem könnyű.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Függeszkedve nem bírom sokáig megtartani magam
Minden nap edzek majdnem számolom a kalóriákat egyek kevesebett?
Sziasztok! 4 hónapja járok kondizni edzőterembe! Sajnos azt látom magamon hogy nem nagyon fejlődök. lassú a fejlődésem. Az étkezésemre képtelenség odafigyelni ilyen meló mellett. Viszont nem eszem cukros dolgokat vagy csak mértékkel! Inkább édesítő. Amit szedek:...
Az utóbbi 7 évben kapcsolatban voltam ami alatt elég szépen elengedtem magam… most néztem vissza a 2016-17-es képeket magamról amin 70-75 kiló voltam szárazon izmosan és elég jól néztem ki. Abbahagytam az edzést ez a pár év alatt és az irodai ülő munka+sok szemét kaja...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!